Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy egy nagyon...

Miért van az, hogy egy nagyon halvány pozi teszt után nem lett semmi? (KÉP)

Figyelt kérdés

Már mensi előtt 3nappal intenzíven fájtak a melleim( pedig mensi előtt csak 1héttel szokott) és érdekes szurkálásokat érzékeltem az alhasamnál.Mensi előtt 2nappal csináltam tesztet,ami nagyon halvány pozi lett.tény, hogy képen alig látni,de bárkinek mutattam egyből látta a 2.-ik csíkot(nem csak fény felé fordítva).

Még aznap késő délután/este megjött,nagyon élénk piros (ennyire nem szokott) és sokkal több mint szokott,ami kb 3napig tartott,utána inkább már csak intenzív barnázás volt.Miután elmúlt a mensim pár napra rá csináltam megint egy tesztet (10.-es erősségűt) full negatív lett.Elment volna a baba? vagy mi történt?

[link]

[link]

2013. jan. 4. 21:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ugye ez hcg teszt? nem ovu?

én mindkettőn NAGYON halványan látok valamit, de ha megjött, szerintem az hiba, vagy a teszt egyszerűen ilyen, hogy átlátszik a másik csík, vagy hogy is mondjam

2013. jan. 4. 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Én nem látok második csíkot. Lehet, hogy elkezdődött valami, de megszakadt. Van ilyen, kémiai terhességnek hívják, emiatt is mondják sokan, hogy mensi előtt nem érdemes tesztelni, mert csalódás lehet a vége. Az is lehet, hogy a teszt nem jó minőségű. Kívánom, hogy mielőbb babás legyél!
2013. jan. 4. 21:30
 3/15 A kérdező kommentje:

igen hcg, nem ovu :)

de kb az első 1-2percben semmi nem volt(csak a kontroll csík),aztán a 4-5percben előjött ez a halvány második.akkor mégis hova lett,ha baba volt?

2013. jan. 4. 21:31
 4/15 A kérdező kommentje:
én ha ránagyítok és 2méter távolságból nézem is látom... :)
2013. jan. 4. 21:32
 5/15 anonim ***** válasza:
hiába látod, ha megjött:( ha nagyon tutira akarsz menni, keresd fel a nőgyógyászodat!
2013. jan. 4. 21:34
 6/15 A kérdező kommentje:

negatív teszt után úgy gondolom fölösleges lenne.

de most is 21.-re nem várom és már most fájnak/nehezek a melleim,a mellbimbóm kijön,mintha izgatnák és kissé érzékenyek...

2013. jan. 4. 21:36
 7/15 anonim ***** válasza:

mikor jött meg, mikor volt pé.? ami után teszteltél

és most mit szeretnél?:D nem tudjuk megmondani, van-e bajod, amit az egyik válaszoló írt, "kémiai" terhesség, vagy "rossz" teszt, a legvalószínűbbek

2013. jan. 4. 21:40
 8/15 A kérdező kommentje:

dec 18.-án jött meg,elvileg 3.-án volt pé.-em 1.-én 2.-án ill. 8.-án voltunk együtt védekezés nélkül(megszakítással)

aztán 26,27,28,29.-én és most 21.-én kéne megjönnie.de gondolom nem lehet baj belőle,mert szintén 3.-ára írja a ciklus.hu az ovut...

2013. jan. 4. 21:43
 9/15 anonim ***** válasza:

mindig lehet "baj" belőle, de te babát szeretnél vagy sem???

ha nem, szerintem alkalmazzatok jobb módszert:)

2013. jan. 4. 21:47
 10/15 A kérdező kommentje:
én nagyon,viszont a párom is-is ha összejönne örülne,viszont erőltetni nem akarja...
2013. jan. 4. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!