Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erősödhet még a tesztem, vagy...

Erősödhet még a tesztem, vagy már biztos meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 26. ciklusnapomon (12 dpon).

Tegnapelőtt és tegnap is csináltam Maria Romed tesztet, ami egyértelműen neg. lett. Ma hajnalban elkezdtem barnázni, most meg már egy kis vér is van benne. Ma is csináltam egy tesztet, amin viszont kb. 3 perc múlva sejteni lehetett egy halvány csíkot, ami kb 20 perc után láthatóvá vált. Azóta is látszik és most nem tudom mi van (lehet csak szellemcsík, de akkor mért volt eddig totál neg?). Lehet hogy esetleg reggelre a vérzés ellenére is erősödik, vagy szerintetek már ne is reménykedjek. Légyszíves írjatok, akinek van tapasztalata!

2013. jan. 4. 16:43
 1/1 anonim ***** válasza:
a maria romed-ről több helyen láttam, hogy előszeretettel lest fals pozitív, én vennék egy másik tesztet! még bármi lehet!
2013. jan. 4. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!