Szerintetek mi lehet akkor, ha van 3 pozitiv tesztem, amik idon belul halvanyak, viszont idon tul eros pozik? Nem pont fordítva kéne lennie?
Sokaknal olvasom, hogy egy halvány pozinál pl. idon tul eltunik a 2. csik. Nőgyógyászhoz jan. elejen megyek.
Nektek volt ilyen?
Időn túl a csík megerősödik, amit időn belül látsz, az a tuti. Időn túlival már nem szabad foglalkozni.
Pld negatív tesztnél is kijön a csík, de csak időn túl.
Úgy lehet, hogy száradási csíkor látnak sokan időn túl. Én is jártam így nagy örömmel fogadtam, hogy két csíkos lett a tesztem x idő elteltével és aztán rájöttem, hogy időn túl vagyok stb. Bár annak egy kicsit más a szine de sokan nem is figyelik csak a két csíkot.
Ugyan ez lehet a két csíkos tesztnél is, hogy még kell idő még megszárad és a háttér eltűnjön. Akkor szokott a legjobban látszani.
Halvány pozi is pozi, így egy nagyon halk gratuláció megy de igazán hangos majd csak akkor amikor írod, hogy az orvosod is megerősített benne. :)
Hát ezzel én is így vagyok, van több negatív tesztem, de azok még másnap reggel sem lettek soha kétcsíkosak.
A nőgyógyász szabadságon van jelenleg, pedig már most mennék :) Majd jan. elején megírom, mi a helyzet.
Ötöske, saját magadat röhögd ki légy oly kedves.
Én is legalább 200 negatív tesztet csináltam, míg végre pozitív lett.
A következő volt:
Időn belül egy csík, kb 15-20 perc múlva már halvány második csík, később meg erős 2. csík.
Minden tesztem ilyen lett.
Pozitív teszt: A pisibe mártástól számított 1,5 mp-en belül kijött mind a két csík.
Na most röhögcsélj.
Kedves Kérdező!
Szerintem nyugi és lazíts. :)
Ha hasonlítási alapot akarsz akkor minden féleképpen egy ugyan azon tesztet nézz. Mert hiába ugyan olyan érzékenységűek attól még másként reagálnak. Viszont eszembe jutott nálam valami. Amikor december 6-án teszteltem akkor a tesztemnek kellett vagy 3 perc mire megjelent a második csík és 15-20 perc volt mire leolvastattam. Nem lehet, hogy a teszt amit vettél ilyen lassan reagál?
Bocsi ha hülyén fogalmaztam. :)
A halkan gratuláló azóta mint kiderült 5 hetes kismama. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!