28 napos ciklusnál előfordulhat, hogy a 23. napon van ovuláció?
Figyelt kérdés
Mindig a 15. napon szokott ovum lenni(ezt már uh-is többször alátámasztotta).Szerencse a szerencsétlenségben,hogy mindig megérzem,hogy mikor van az a bizonyos nap.:)De most azon a napon nem éreztem semmit...Pontosabban nem olyan erős fájdalmat éreztem,mint máskor,hanem inkább csak egy icipici szurkálást.Viszont a 23. napon(ami tegnap volt) ugyanazt a fájdalmat éreztem,mint amit ovu napján szoktam.Ülni nem bírtam...
Szerintetek?Volt már valaki hasonló helyzetben?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
2013. jan. 4. 13:57
22/29 A kérdező kommentje:
Szia!Hát,ma miután pisiltem,egy picit véres volt a wc-papír...Szerintem megfog jönni!:(
2013. jan. 14. 12:46
23/29 A kérdező kommentje:
Tegnap leesett 37-ről 36,8-ra a hőm,de ma visszament 37-re.Reménykedtem,hogy mégis baba van,de akkor nem pecsételnék...Lehet menszi lesz?Ti hogy látjátok?
2013. jan. 15. 09:39
24/29 anonim válasza:
akkor tuti,hogy később volt péd,de a baba nem fogant meg :( ha még is akkor a tesztnek ma mindenképp pozinak kéne lennie viszont akkor meg a barnázás nem túl jó,persze az sem jelent minden esetben rosszat,mert én a lányommal úgy kezdtem 1 hétig barnáztam és elmúlt. ő 2 éves :) szorítok neked
25/29 A kérdező kommentje:
Hát,nem tudom...Ma meg egyáltalán nem pecsételtem.Viszont a hőm mára esett 3 tizedet.Majd meglátjuk,hogy holnap reggel mennyi lesz a hőm,mert HA vissza menne,akkor talán van esély rá,hogy van odabent valaki...TALÁN...Hisz sok ilyen történetet olvastam már.Bár nekem nincs olyan szerencsém.:(És igazság szerint nem is akarom semmibe beleélni magam.Már beletörődtem,hogy megfog jönni(és valószínűleg így is lesz).
2013. jan. 16. 16:00
26/29 anonim válasza:
Azért ne add fel!! Új hónap új remény. Én is tudom milyen csalódni,de fogd fel úgy hogy majd most sikerül
!!!!!
27/29 A kérdező kommentje:
Megjött!:(Most kezdődhet a további kivizsgálás!Ugyanis a dokim mondta,hogy amennyiben ez a ciklus is sikertelen lesz,a páromnak spermavizsgálatra kell mennie,és ha vele minden rendben,akkor nekem átjárhatósági vizsgálat lesz!:(Úgyhogy jövőhéten megy a párom dokihoz...
2013. jan. 17. 14:16
29/29 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm,hogy szorítottál!:)Eljön az én időm is nemsokára...TUDOM!!!:)
2013. jan. 17. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!