28 napos ciklusnál előfordulhat, hogy a 23. napon van ovuláció?
Mindig a 15. napon szokott ovum lenni(ezt már uh-is többször alátámasztotta).Szerencse a szerencsétlenségben,hogy mindig megérzem,hogy mikor van az a bizonyos nap.:)De most azon a napon nem éreztem semmit...Pontosabban nem olyan erős fájdalmat éreztem,mint máskor,hanem inkább csak egy icipici szurkálást.Viszont a 23. napon(ami tegnap volt) ugyanazt a fájdalmat éreztem,mint amit ovu napján szoktam.Ülni nem bírtam...
Szerintetek?Volt már valaki hasonló helyzetben?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)

Itt még néhány óra is számít, tehát lehet hogy most nem mutatta, de délután fogja. (De nehogy nekiállj most napi 2-3 teszt ellövésének!!!) Ne aggódj emiatt. Azt sem tudjuk pontosan hogy mikor volt a beágyazódás. Attól hogy a pé-t tudod, attól a beágyazódást nem tudhatod. És attól kezd csak termelődni a HCG. Úgyhogy kicsit nyugodj meg, az jó hír, hogy mensi sehol.
(Saját példa: 32. napon kellett volna megjönnie, de nem jött. 10-es teszt full -, nem csináltam többet. 2 hét múlva doki, két dobogó szívű baba. :-D Ennyit a jó időben tesztelésről. Sajna a babákat elvesztettem, de teljesen más miatt, nem hormonális probléma volt.)

Szia, én vagyok aki feltette itt a görbéjét, sajna nekem megjött a menszim, pontosan 14 napra az ovutól.
De neked nagyon drukkolok, bízok benne hogy baby lesz !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!