Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 28 napos ciklusnál előfordulha...

28 napos ciklusnál előfordulhat, hogy a 23. napon van ovuláció?

Figyelt kérdés

Mindig a 15. napon szokott ovum lenni(ezt már uh-is többször alátámasztotta).Szerencse a szerencsétlenségben,hogy mindig megérzem,hogy mikor van az a bizonyos nap.:)De most azon a napon nem éreztem semmit...Pontosabban nem olyan erős fájdalmat éreztem,mint máskor,hanem inkább csak egy icipici szurkálást.Viszont a 23. napon(ami tegnap volt) ugyanazt a fájdalmat éreztem,mint amit ovu napján szoktam.Ülni nem bírtam...

Szerintetek?Volt már valaki hasonló helyzetben?

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2013. jan. 4. 13:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Gratula hozzá(juk)!:)És köszi a drukkot!:)Keddre(8-ára)nem várom egyébként.Majd megírom a fejleményeket!:)
2013. jan. 5. 13:53
 12/29 anonim ***** válasza:
Ha a 23. napon volt ovud, akkor rá 2 hét mire megjönne, így nem 28 hanem 36-37 napos lesz a ciklusod. Vagyis reméljük nem lesz:)
2013. jan. 6. 20:09
 13/29 A kérdező kommentje:
Ha netán valamelyikőtök erre járna...Még mindig nem jött meg(tegnapra nem vártam)!:)Viszont 10-es érzékenységű teszt ma negatív!:(Pedig egy 10-es tesztnek már ki kellene ilyenkor mutatnia,ha baba van,nem?Úgyhogy most reménykedek,hogy esetleg tényleg később volt ovum,és akkor viszont jövőhétre nem várom...Szóval ez esetben izgulhatok tovább.Vagy ha mégis időben volt ovum,akkor remélem pár nap múlva + lesz a teszt!Csak nehogy más miatt késsen a menzeszem.Remélem a legjobbakat!:)
2013. jan. 9. 13:37
 14/29 anonim ***** válasza:
Akkor drukkolok tovább! :-)
2013. jan. 9. 13:45
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Amúgy szerinted a 10-es tesztnek már kellett volna mutatnia,ha baba van(még ha csak halványan is)?
2013. jan. 9. 13:49
 16/29 anonim ***** válasza:

Itt még néhány óra is számít, tehát lehet hogy most nem mutatta, de délután fogja. (De nehogy nekiállj most napi 2-3 teszt ellövésének!!!) Ne aggódj emiatt. Azt sem tudjuk pontosan hogy mikor volt a beágyazódás. Attól hogy a pé-t tudod, attól a beágyazódást nem tudhatod. És attól kezd csak termelődni a HCG. Úgyhogy kicsit nyugodj meg, az jó hír, hogy mensi sehol.

(Saját példa: 32. napon kellett volna megjönnie, de nem jött. 10-es teszt full -, nem csináltam többet. 2 hét múlva doki, két dobogó szívű baba. :-D Ennyit a jó időben tesztelésről. Sajna a babákat elvesztettem, de teljesen más miatt, nem hormonális probléma volt.)

2013. jan. 9. 14:09
 17/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom,ami veled történt!:(Eszemben sincs,hogy itt napi 2-3 tesztet is ellőjek.:)Egyébként én a reggeli tesztelés "híve" vagyok,de egy pár napig biztos,hogy nem tesztelek!Legközelebb akkor lövök el egy tesztet,ha már 1 hete lesz,hogy késik.Most egyenlőre örülök annak,hogy egyáltalán késik.:)Az pedig,hogy a baba miatt nem jött még meg,vagy azért,mert tényleg később volt ovum,hamarosan úgyis kiderül.:)Köszönöm a biztató szavakat!Majd írok,ha van valami fejlemény!:)
2013. jan. 9. 15:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Szia, én vagyok aki feltette itt a görbéjét, sajna nekem megjött a menszim, pontosan 14 napra az ovutól.

De neked nagyon drukkolok, bízok benne hogy baby lesz !!!!!

2013. jan. 11. 18:58
 19/29 A kérdező kommentje:
Szia!Sajnálom...:(Fel a fejjel!!:)Én keddre nem vártam...Nem jött még mindig meg!:)De tesztelni csak 1 hét késésnél akarok!
2013. jan. 11. 19:03
 20/29 A kérdező kommentje:
Jah,és köszi,hogy szorítasz!!Ari vagy!!:)
2013. jan. 11. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!