Ha megjön, akkor is vehetek be terhesvitamint?
Szeretnénk 2. babát és a szülészem mondta, hogy kezdjek el terhesvitamint szedni nyugodtan a próbálkozás alatt is már.
Ma reggel megjött. Bevehettem ettől függetlenül?
A folsav ezerszer fontosabb mint a terhesvitamin!
Én 3 babát szültem mind a 3 3kg felett volt bőven és nekem sem lépett fel vitaminhiány,vashiány stb.De ez egyénfüggő.Nem lebeszélni szeretnélek róla csak a folsav fontosságára felhívni a figyelmedet.Aki babát tervez ajánlott elkezdeni.Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!
A terhesvitamint (amit szedek), abban közel 400%-os folsav szint van. A szülészem ezt ajánlotta.
Több embert is megkérdeztem és mindenki azt mondta, hogy ez az egyik legjobb.
Első gyereknél is csak terhesvitamint szedtem és 2. próbálkozásra megfogant.
Szóval, szerintem a fogantatásban nem a folsav játssza a nagy szerepet. Annak inkább az idegcsőzáródáshoz van nagyobb szerepe, ami 4. hetes korában bezárul a magzatnak.
Nyugodtam szedjed a vitamint, sőt szerintem szedni kell! Ha egy kicsit is tud az ember azon a sok fejlődés rendellenességen, meg egyéb bajokon csökkenteni vele, ami egy magzatra leselkedik, akkor azt érdemes szedni.
Kedves kérdező, leírnád melyik vitamint ajánlotta a dokid? Mi is most tervezzük a második babánkat, most kezdtem el szedni a vitamint a héten. Ugyanazt, amit 3 éve is szedtem első gyermekemnél, de azóta biztos vannak újabbak, esetleg jobbak is. Köszi!
Első lányunknál Femibiont szedtem 3. hónaptól. Előtte 5 hónapig New Life terhes vitamint.
Most pedig ezt szedem: Pharmaton Matruelle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!