Mult hónapba menstruáltam és a barátommal mi épen akor szeretkeztünk és most meg késik 2 hete azért nem jön meg mert amikor mult hónapba megvolt és akor szeretkeztünk? Az közbe játszik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 18:12
11/20 anonim válasza:
Sajnálom a kapcsolatukat, én egyszerűen az ilyen esetekben nem hiszek. A fogamzásgátlós történet igaz lehet, mivel nem a legtökéletesebb, nem is ajánlom senkinek, tehát, aki azt mondta nem lehet gyógyszer mellett teherbe esni valóban tévedett, de tény, hogy valószínű volt valami külső tényező, amely gyengíthette a gyógyszer hatását, antibiotikum és társai például. Ez a vérzés alatti terhesség, mondom elképzelhető, hogy tévedek, mert sosincs kizárva, de ameddig önmagam ezt nem tudom igazolni, addig a szememnek hiszek. Persze félreértés ne essék senkit sem vádolok hazugságokkal, pusztán tévedések fordulnak elő. Néha az óvszer sérülései sem észlelhetőek, annyira apró sérülések. Nem szabadna, hogy ez így legyen, de sajnos előfordul, azt meg egy embertől sem lehet elvárni, hogy minden szex után töltse fel vízzel az óvszert, mivel ez nagyon sok esetben megvalósíthatatlan, és ez az első dolog, amelyet elfelejt egy ember.
12/20 anonim válasza:
hát nem tudom!mondjuk én még nem estem teherbe se középidőbe,se menszi alatt!pedig már jó lenne!előző voltam!
13/20 anonim válasza:
Hidd el előbb utóbb sikerülni fog :):) Minden betegnek azt mondom, hogy lehetetlen nem létezik. :):)
14/20 A kérdező kommentje:
holnap vissza kell mennem a nögyogyászhoz! a nögyogyász megbirja hozni a menszeszt vagy nem?
2009. aug. 26. 20:08
15/20 A kérdező kommentje:
holnap megyek a nögyogyászhoz! és a nögyogyász megbirja hozni a menszeszt valami gyogyszerrel vagy nem?
2009. aug. 26. 20:10
16/20 anonim válasza:
Szia! Természetesen meg tudja hozni, előtte megnézi miért nincs vérzésed, elképzelhető, hogy stressz, vagy klímaváltozás és semmi gond sincs, ha pedig van bármi féle fajta hormonális eltérés, akkor azt is egy pillanat alatt megoldja, aggodalomra semmi ok :):)
17/20 A kérdező kommentje:
hogy birja meghozni a menstruációt?
2009. aug. 26. 20:21
18/20 anonim válasza:
Ha van probléma, azt helyrehozza, ha nincs akkor megnyugtat, és megjön magától, a problémát pedig ha van, 1-2 tablettával helyrehozza, tehát ad egy gyógyszert, megmondja mikor vedd be és attól megjön a vérzésed.
19/20 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a választ megnyugtatott!!
2009. aug. 26. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!