Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik a mensim.1-én...

3 napja késik a mensim.1-én voltunk együtt a párommal. Gumióvszerrel védekeztünk (1-2 percig anélkül szeretkeztünk de még időben észhez kaptam, hogy fontos védekeznünk! )?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódom, épp ezért teszem fel újra a kérdést. Folyton idegeskedem emiatt, tesztelni még nem mertem ezidáig és egyébként is korai lett volna. A hasamban enyhe telítettséget, puffadást, ill. ha hosszan fújom ki a levegőt akkor a gyomromnál kismértékű fájdalmat érzek. A petefészkeimnél hasonló (kivéve a fájdalmat). Sárgás-fehéres vagy színtelen a folyásom, ez változó. A mellem esetében semmilyen változást nem tapasztalok. Enyhe derékfájdalom ill. gyakori fejfájás. ( Hányingerem leginkább csak akkor van ha ezen rágódom, Édesanyám szerint bebeszélem magamnak :) De mindenképp szükségem lenne véleményekre mert nagyon félek!
2009. jan. 10. 16:51
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy a hasam nyomásérzékeny! nemtudom ez számít -e vmit?
2009. jan. 10. 16:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Teszt! Megnyugszol és holnap már megjön :D:D kész egyszerű :) Szerintem is bemeséled de, van rá esély mindig van rá esély. Szóval teszt.
2009. jan. 10. 16:58
 3/14 anonim ***** válasza:

szia!szerintem nem vagy terhes!!megnyugodhatsz!

nálam is ez volt!egy hónapot ki is maradt annyira bebeszéltem magamnak:)u h nyugi, relax!hidd el,nagyon kicsi az esélye hogy terhes legyél.

2009. jan. 10. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha három napja késik, akkor elméletileg Dec 24-én vagy 25-én volt peteérésed, ami azt jelenti hogy az elsejei szeretkezés nem termékenyíthette meg.( A peténk csak egy napig életképes) Szerintem nyugodtan csinálj egy tesztet, az megnyugtatna. A stressz miatt is késhet!!
2009. jan. 10. 16:59
 5/14 A kérdező kommentje:

oh nagyon köszönöm a segítséget! sikerült kicsit megnyugodnom. bár még a válaszokat is félve olvastam el ... mégcsak 18 éves vagyok még nem szeretnék kisbabát. de abortuszt sem! épp ezért félek ennyire.

mégegyszer nagyon köszönöm ...

2009. jan. 10. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló vagyok.

Szerintem, hogy a jövőben elkerüld ezeket a szörnyű napokat, szedhetnél fogamzásgátló tabblettát. Ma már olyan kevés hormontartalmúak vannak, hogy nyugodtan lehet őket szedni. A ciklusra is jó hatással vannak.

2009. jan. 10. 17:11
 7/14 A kérdező kommentje:

lehetséges, hogy ez segítene :-) köszönöm :-)

egyébként ... (ez most lehet, hogy igazán furán fog hangzani) de ilyen fura "mozgást" tapasztalok a hasamnál nem is tudom igazán leírni. ma nézegettem huzamosabb ideig és amikor például jobbra vagy balra dőltem úgy mozgott a méhem is vele vagy nem is tudom, hogyan írjam ezt le. lehet, hogy ez természetes és csak a paranoiás agyam gondolja tovább a dolgokat de aggaszt mindenesetre. folyton fáj a petefészkem. úgy gondolom minél hamarabb el kellene végeznem a tesztet és minden kérdésemre választ kaphatnék ...

2009. jan. 10. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:
:))nincs semmi baj hogy képzelődsz:)a teszt majd segít rajtad:)ha terhes is lennél, moszgást még biztos nem érezhetnél.amikor mozog a baba már látszik is:)
2009. jan. 11. 10:52
 9/14 A kérdező kommentje:
nemtudom. tegnap rettenetesen kivoltam készülve. hétfőn fogok tesztelni. ma mértem a hőmet 37.0 volt. remélem ezek tényleg csak a nagyfokú idegesség miatt jelentkeznek ...
2009. jan. 11. 13:54
 10/14 anonim ***** válasza:
számolgattam egy kicsit:)újjabb megnyugtató dolog:)ha elsején voltatok együtt akkor még semmit sem érezhetsz, ugyanis kb most lennél túl a beágyazódáson.tehát abszolúth semmi jele nem lehetne.1-3 nap a vándorolás,majd plusz 7-12 nap a beágyazódás.érted?:)semmi baj kislány, ne félj:)
2009. jan. 11. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!