3 napja késik a mensim.1-én voltunk együtt a párommal. Gumióvszerrel védekeztünk (1-2 percig anélkül szeretkeztünk de még időben észhez kaptam, hogy fontos védekeznünk! )?
szia!szerintem nem vagy terhes!!megnyugodhatsz!
nálam is ez volt!egy hónapot ki is maradt annyira bebeszéltem magamnak:)u h nyugi, relax!hidd el,nagyon kicsi az esélye hogy terhes legyél.
oh nagyon köszönöm a segítséget! sikerült kicsit megnyugodnom. bár még a válaszokat is félve olvastam el ... mégcsak 18 éves vagyok még nem szeretnék kisbabát. de abortuszt sem! épp ezért félek ennyire.
mégegyszer nagyon köszönöm ...
Az utolsó válaszoló vagyok.
Szerintem, hogy a jövőben elkerüld ezeket a szörnyű napokat, szedhetnél fogamzásgátló tabblettát. Ma már olyan kevés hormontartalmúak vannak, hogy nyugodtan lehet őket szedni. A ciklusra is jó hatással vannak.
lehetséges, hogy ez segítene :-) köszönöm :-)
egyébként ... (ez most lehet, hogy igazán furán fog hangzani) de ilyen fura "mozgást" tapasztalok a hasamnál nem is tudom igazán leírni. ma nézegettem huzamosabb ideig és amikor például jobbra vagy balra dőltem úgy mozgott a méhem is vele vagy nem is tudom, hogyan írjam ezt le. lehet, hogy ez természetes és csak a paranoiás agyam gondolja tovább a dolgokat de aggaszt mindenesetre. folyton fáj a petefészkem. úgy gondolom minél hamarabb el kellene végeznem a tesztet és minden kérdésemre választ kaphatnék ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!