Mekkora az esélye annak, hogy a legelső együttlétből baba születik? Vagyis ha a lány még szűz
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 17:39
21/34 anonim válasza:
Nem vagy tinikorú, szeretnél gyereket, de még szűz vagy, és arra vágysz, hogy az első együttlétedkor teherbe ess valakitől? Jól értem? Ez lenne az "ideális"?
22/34 anonim válasza:
Szent Kleofás.....szegény pasi...ő is tudja a terved?
23/34 A kérdező kommentje:
Nem érted jól....nem írtam, hogy ez lenne az ideális, de így alakult az életem...és nem VALAKITŐL HANEM A TÁRSAMTÓL, akit szeretek (ezt írtam, hogy megtaláltuk egymást)szerintem viszont még mindig jobb így, mintha lett volna 10 abortuszom, tiniként és most attól rettegnék itt, hogy ezért tehetbe tudok e esni....
2013. jan. 3. 19:44
24/34 A kérdező kommentje:
Képzeld tudja....nem szokásom, csak úgy átverni valakit....eddig is megtehettem volna, ha olyan lennék....
2013. jan. 3. 19:45
25/34 anonim válasza:
A 'társad' nem valaki? :D
Tehát akkor nem ez a vágyad, de ha megtörténne, nem lenne ellenedre és kíváncsi voltál, hogy ez fizikailag (nem a ciklusra értve) lehetséges-e?
A korod tényleg érdekelne, csak kíváncsiságból.
26/34 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de nem írom meg:-)
Nem vagyok még olyan öreg....
Egyébként elég jól összefoglaltad, nagyjából így gondolom. De atársam, nem valaki, mert magában a "valaki" az nekem személytelen
2013. jan. 3. 19:49
27/34 anonim válasza:
Miért érzem úgy, hogy kioktat a kérdező? :)
28/34 A kérdező kommentje:
A kérdező a véleményét írja le, nem kioktat...csak az én véleményem nem egyezik a tiéddel esetleg...ennyi az egész. Vedd könnyedebben:-)
2013. jan. 3. 19:53
29/34 anonim válasza:
Egy ciklus alatt igenis lehet többször ovuláció, és nem kell hogy pont félidőben legyen. Egy orgazmus is okozhat tüszőrepedést. És nem kell, hogy te is élvezd a szexet, elég ha a párod élvezi és teherbe eshetsz, előváladékból is, bár arra kicsi az esély, de nem példátlan. A szüzesség elvesztése pedig nem egyszeri fogamzásgátló módszer.
30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. jan. 3. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!