44 évesen bevállalnátok még egy szülést?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:49
21/36 anonim válasza:
Mindig lehet felsorolni érveket az IGEN és a NEM mellett is. 44 évesen én kicsit több érvet sorolnék fel a NEM mellett... de ugye ha az IGEN mellett meg ott van az, hogy "mert nagyon vágyom rá", akkor bármennyi érv lehet a NEM mellett, az ember hajlamos bevállalni. :-) Szerintem én is így lennék vele.
22/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,estére megbeszéljük és megírom!!
2013. jan. 3. 14:03
23/36 anonim válasza:
Kívánom,hogy a legjobb döntést hozzátok!!Majd várom a választ!:)És gratulálok a picihez!
24/36 anonim válasza:
Nagyon izgulok, hogy fogtok dönteni....biztos nehéz lehet!De nagyon irigyellek is....annyira vágyom egy babára....30/N
25/36 A kérdező kommentje:
A férjemnek vannak félelmei,ugyanis azt nem írtam még,hogy tíz évvel idősebb nálam!!De MEGTARTJUK!!!:)Holnap megyek ultrahangra,ma nem szerettem volna látni(akármilyen picike is) míg nem döntöttünk!Ti is részesei voltatok a döntésemnek!!Köszönöm!!!
2013. jan. 3. 19:36
26/36 anonim válasza:
Nem te voltál az az egy???(65%)
Egyébként miért gondolod, hogy a többiek nem voltak őszinték??
Na mindegy!Én sok sikert kívánok nektek, remélem boldogok lesztek. (Ránk ennyi tartozik, a többi úgyis a család dolga)
27/36 A kérdező kommentje:
Sajnálom!De a kommented azért egy kicsit durva!Nnna mindegy!!Az örömömet nem rontja el:))
2013. jan. 3. 20:17
28/36 anonim válasza:
De jóó!!! Éreztem hogy így döntötök. :) Nagyon boldog babavárást!
29/36 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!!!Már csak azt nem tudjuk,hogy mondjuk meg a gyerekeknek:))
2013. jan. 3. 21:18
30/36 anonim válasza:
Gratulálok! Olyan jó ilyent olvasni! :-)
Szerintem már nagyok a gyerekek, hogy megértsék. Nem kell a "méhecske rászáll a virágra" mondattól kezdeni! :-) Elég ha elmondjátok hogy mi a helyzet és hogy hogyan döntöttetek. Szerintem náluk már nem fog nagyon előjönni a testvérféltékenység.
Még egyszer gratula! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!