Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Három napja késik a mensim.2 napja csináltam egy negatív tesztet. Viszont folyamatosan,szurkál, fájdogál az alhasam.Máskülönben mindig pontos a mensim.Nem értem mi van.Tudtok segíteni?
2013. jan. 2. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csinálj másik tesztet. A másik még lehet korai volt, vagy nem volt elég érzékeny a teszt.
2013. jan. 2. 17:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok akik a nem várt után csak 1 héttel mutatja ki a teszt. Én várnék pár napot és úgy tesztelnék reggeli elsőből.
2013. jan. 2. 17:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Èrdekes, hogy a második terhességemkor már a nem várt előtt 4 nappal halvány pozi volt.Lehet hogy ez későbbi fogantatàs?
2013. jan. 2. 17:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon pattanásos lettem az utòbbi napokban.Azt hittem azért , mert megjön.De semmi.Fehér folyás az bőven.
2013. jan. 2. 17:27
 5/13 anonim ***** válasza:

másik teszt!:) másfajta, reggeli vizelet!

és mutasd meg nekünk, hátha te nem látod:)

szerintem simán van esélyed!

2013. jan. 3. 09:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Okè,köszönöm a válaszokat,hétfőn csinálok tesztet,remélem kibírom addig.:-)Mindenképp beszámolok.:-)
2013. jan. 3. 11:43
 7/13 anonim ***** válasza:
menj be gyógyszertárba,kérj egy 10-es erősségű Walentin nevű tesztet,reggel tesztelj,tegyél fel képet és várjuk a jó híreket :)
2013. jan. 3. 16:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem bírtam hétfőig.Ma reggel megcsináltam a tesztet.Egyértelmű negatív.Pedig ez olyan teszt,ami a kimaradt előtt 4 nappal már mutatja a terhességet.5 napja kèsik.Lehet hogy akkor ebben a ciklusban megùsztam mensi nélkül.:-)Csak meg kell várnom a következőt.Pedig nem szokott késni soha.
2013. jan. 4. 08:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehet valami nagy változás előtt vagy vagy állsz.

De szerintem ha a hétvégén nem jönne mag akkor érdemes lenne felkeresned a nőgyógyászod.

2013. jan. 5. 16:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Keddre bejelentkeztem a dokihoz.Még mindig nem vagyok százra biztos hogy nincs terhesség.Azt mondta a doki a telefonba hogy nem megbízhatòak ezek a tesztek.Mostanában hallottam egy ismerősömtől,hogy neki a 11. nap késésnél is negatív volt,viszont rá egy hétre pozitív.
2013. jan. 6. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!