Lehet hogy megfogant egy pete, de mivel a ciklus végén, ezért az aktuális menzesz még szokásosan jött meg?
dec 14én pettingeltünk de nagyon félek h belémkerült ondó. ez a ciklus 20.napja volt. tehát már készülődött aszervezetem valószinüleg h megjön a menzeszem. dec22én,28.napon meg is jött.nem nagyon erős, de normális,görcsölős,piros,5napos vérzés. de most, dec.29.31 körül olyan enyhén görcsölős, húzódós,szurkálós érzésem van,s mintha nehezebb lenne a méhem!! Lehetséges, hogy a pettingkor rendkivüli peteérésem lett,az megtermékenyült, és elkezdett 7napos vándorlásra indulni a méhem felé és ez alatt még menstruáltam ,ami már úgymond elő volt készülve? És akkor ha jól számolom, a menzeszem kb 4.napja környékén kezdett el beágyazódni? És emiatt érezhettem,érezhetem ezt az együttlét után kb 2 héttel a beágyazódás és terhesség eleji méhájást,görcsöt,nehézséget????
VAGY HA MEGTERMÉKENYÜLT VOLNA, akkor már a dec22i menzesz se jött volna meg????? vagy nem ilyen "normálisan"??? Kérlek írjatok!!! Terhes vagyok vajon?? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!