PÉ nélküli görbe, vagy késői PÉ?
14.-én már feltettem a görbémet, elnézést kérek azoktól, akik megint belebotlanak, de azóta már eltelt pár nap.
Az lenne a kérdésem, hogy a 33.napont lehetett PÉ? Vagy az a kis emelkedés nem azt jelentette? Annyira nem értek hozzá , sajnos. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem sem volt Pé-d. Lehet ezért sem jött meg időben, ha jól látom az előző ciklusod jóval rövidebb volt.
Az én véleményem:
- nem minden hónapban van a makk egészséges nőnek sem Pé-je. Nekem is előfordult, hogy rettentő hosszú volt a ciklusom, valszeg akkor nem volt Pé-m. De ettől te még lehetsz egészséges, csak ez így sikerült. Szerintem az a baj, ha mind ilyen, vagy ha nagyon sűrűn fordul elő.
- a hormoneredményeidet megmutatnám egy arra képzett szakembernek, nem csak a nődokinak. Azt hiszem ezt a szakembert: endokrinológusnak hívják. Ő jobban tudja az összefüggéseket.
- ne idegeskedj. Biztosan jön majd a baba, ha itt lesz az ideje! És valóban ne vegyél minden kicsi apró jelet nagynak, és hót biztosnak.
Remélem tudtam segíteni! Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!