Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PÉ nélküli görbe, vagy késői PÉ?

PÉ nélküli görbe, vagy késői PÉ?

Figyelt kérdés

14.-én már feltettem a görbémet, elnézést kérek azoktól, akik megint belebotlanak, de azóta már eltelt pár nap.

[link]

Az lenne a kérdésem, hogy a 33.napont lehetett PÉ? Vagy az a kis emelkedés nem azt jelentette? Annyira nem értek hozzá , sajnos. Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 26. 08:18
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem emelkedés volt akkor, hanem csökkenés :)
2009. aug. 26. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jézus! Ez nagyon kusza görbe. Nem csináltál tesztet vagy nem mentél el nődokihoz? Sztem, nem volt pé-d, egyszer sem maradt fenn a hőd. Sztem mindenképp menj el orvoshoz, valami hormonzavar lehet.
2009. aug. 26. 08:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát, ez tényleg elég kusza. Voltam hormonvizsgálaton márc-ban, akkor minden az értékeken belül volt. Vagy azóta ez változhatott? Ovutesztet most vettem, de még nem használtam, mondván ez a hónap füstbe ment. De ez a 33.napi csökkenés elbizonytalanított, hogy talán mégis lesz valami. Mondjuk maga lenne a csoda, de tegnap nagyon fel voltam puffadva, nagyon fájt a hasam, egyszerűen a gombom alig bírtam begombolni a nadrágon, meg volt az a hőleesés a 41. napon (8 nappal a 33.után), és én már egyből reménykedtem, hogy PÉ utáni 8. nap lemegy a hő ahogy olvastam. Ezért is irtam , hogy nem értek a görbékhez, mert minden kis jelet nagynak veszek, aztán csak a s.ggreesés lesz belőle. De köszönöm Neked, hogy írtál nekem.
2009. aug. 26. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem volt Pé-d. Lehet ezért sem jött meg időben, ha jól látom az előző ciklusod jóval rövidebb volt.

Az én véleményem:

- nem minden hónapban van a makk egészséges nőnek sem Pé-je. Nekem is előfordult, hogy rettentő hosszú volt a ciklusom, valszeg akkor nem volt Pé-m. De ettől te még lehetsz egészséges, csak ez így sikerült. Szerintem az a baj, ha mind ilyen, vagy ha nagyon sűrűn fordul elő.

- a hormoneredményeidet megmutatnám egy arra képzett szakembernek, nem csak a nődokinak. Azt hiszem ezt a szakembert: endokrinológusnak hívják. Ő jobban tudja az összefüggéseket.

- ne idegeskedj. Biztosan jön majd a baba, ha itt lesz az ideje! És valóban ne vegyél minden kicsi apró jelet nagynak, és hót biztosnak.

Remélem tudtam segíteni! Vigyázz magadra!

2009. aug. 26. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A görbéd alapján úgy tűnik, hogy eddig nem volt pé. A hőd egy fél foknyi szűk sávban mozog, és ha messziről megnézed, te is jól láthatod, hogy nincs benne emelkedés. Egyszerűen nem hullámformájú. Sajnálom.
2009. aug. 26. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
nem volt még tüszőrepedésed, de lehet, hogy pont most lesz. cickafark segiti a peteérést. nekem jól felgyorsitotta, emiatt lerövidültek a ciklusaim 2nappal. de nem bánom
2009. aug. 26. 19:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! A múlt hónapban volt PÉ-m ,ezért reménykedem, hogy még nem vagyok menthetetlen :-) Remélem mihamarabb összejön majd nekünk is a Baba, ha már ezt a hónapot elbaltáztam :(
2009. aug. 26. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Elbaltázni? nem te tehetsz róla. lehet, ennek igy kell tortennie, hogy a kovetkező honap majd tokeletes legyen. es meg erre a ciklusra is van remeny...ne add fel...
2009. aug. 26. 21:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aranyos vagy, hogy biztatsz , remélem tényleg igazad lesz :)
2009. aug. 27. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!