PÉ nélküli hónap lesz, ugye? Görbe csatolva.
1. vagyok. Most nézem, hogy előző hónapban 47. napra jött meg.
Jó tanács: ha ez gyakori, akkor szerintem érdemes lenne felkeresni a nőgyógyászodat. Vannak kivételek, melyekből babák is születtek már, de nagy általánosságban azt mondják, hogy 35 napos ciklus fölött érdemes megfontolni az orvosi segítséget, mert nem biztos, hogy van peteérés.
A te érdekedben, hogy minél hamarabb jöjjön a baba!
Vagy alternatív megoldás: nekem is 45 nap körül jött meg a gyógyszer abbahagyása utáni időszakban, én elkezdtem inni a cickafark+palástfű teát, azóta is iszom, még ha időnként nem is olyan intenzíven, de nekem orvosi segítség nélkül beállította a ciklusomat 31-32 napra. Próbáld ki, tényleg dicsérni tudom! Hátha neked is beválik. ;-)
Köszönöm a válaszokat!
3. válaszoló: Neked pedig külön köszönet a jótanácsért :-) Nem nagyon szokott 47 napos ciklusom lenni, bár mióta elhatároztuk, hogy kisbabát szeretnénk, és leálltam a gyógyszerrel teljesen összekuszálódott minden. Ezt a teavariációt még megpróbálom majd, hátha segít. Most egyenlőre szedem a barátcserjét, remélem az is kiváltja majd a hatását előbb-utóbb :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!