Most akkor menzi lesz, és nem baba?
Figyelt kérdés
Az este elkezdtem barnázni.10-én vagy 12-én volt ovulációm,hetedikétől együtt voltunk a párommal.A hőm most is 37 vagy egy kettővel felette van.Nem volt semmi jele hogy most megjönne,pedig előtte 2-3 nappal görcsölni szoktam,most nem.Amúgy 28-ára nem vártam.2009. aug. 25. 22:19
1/8 anonim válasza:
Bármi lehet, én az ovu után 11 nappal véreztem is, azt hittem megint meg fog jönni....
de nem jött.
Jó hogy a hőd fent van, ez biztató.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,és még várom,aki ilyenben járt már.
2009. aug. 25. 22:58
3/8 A kérdező kommentje:
és meddig tartott a vérzésed?
2009. aug. 25. 22:59
4/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de akár hányszor így jártam, azt a hőesés másnap reggelre követte, és megjött:-(
Kívánom, hogy neked ne így legyen!
5/8 anonim válasza:
ugyan ez nálam is, tegnap du barnáztam, ma egy tizeddel feljebb ment a hőm, elmúlt a barnázás is. nekem minden 2. ciklusom 26 napos, tehát tegnapra nem vártam. a mai tesztem -. te hogy vagy ma? nincs görbéd? az enyém ilyen: [link]
6/8 anonim válasza:
Ilyenkor sajnos még nem lehet tudni.Nekem is 4 napot késett.Aztán tegnap barnáztam,mára meg leesett a hő és megjött.Pedig ez volt az 1.hónap,hogy nem voltak tüneteim.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi lányok,de reggelre normálisan megjött.Amúgy 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim,vagy 1-2 nappal hosszabb.most nem tudom mért előbb jött meg.a hőm még mindíg 37.
2009. aug. 26. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!