Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor írja fel az orvos a...

Mikor írja fel az orvos a clostit és mikor kell a tüszőrepesztő injekció?

Figyelt kérdés

Elég sokan írjátok, hogy szeditek a clostit és injekciót is kaptatok. De miért? ennyire nehezen jön össze a baba?

Kezdek aggódni, mert 3 hónapja hagytam abba az antibébi szedését, viszont a magánrendelőben is azt mondta a főorvos, hogy fél év múlva fog csak kivizsgálni(hormonvizsgálat, petevezeték átjárhatóság), mert addig még fölösleges.

Ti már, akik clostiznak, több mint fél éve próbálkoztok? vagy rendszertelen a ciklusotok? Előre is köszönöm a válaszokat.

2008. máj. 30. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Akinek nincs peteérése,szabálytalan ciklus, vagy akinek fel kell kicsit tuningolni a peteérését, illetve akik különböző eljárásokban vesznek részt(Inszem,lombik) kell ilyeneket szedni!

Kell a szervezetednek is kis idő hogy visszaálljon a ciklusod, kiürüljön a szervezetedből a gyógyszer. Vannak dokik akik szerint rögtön lehet próbálkozni, mások pedig fél évet is kiváratnak a leendő kismamával.

Egy év várakozás után ha spontán nem esel teherbe kezdenek el jobban vizsgálódni rajtad! Előbb nem indokolt, mivel egy év alatt a teherbeesési esély azt hiszem 60-70% körül van!

Miért kell neked petevezeték átjárhatóság? Én nem merném megcsináltatni, csak akkor ha már más út nincs a babához.(nem bírom a fájdalmat)

Szerintem spontán is sikerülni fog!!

2008. máj. 30. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors választ.

Nekem nem kell petevezeték átjárhatóság vizsgálat, csak a doki felsorolta,hogy milyen sorrendben történnek a vizsgálatok, ha őszig nem sikerülne a baba project.

2008. máj. 30. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:

teljesen jó így... ahogy a dokid mondta, mert nekem csak két év után írtak clostit és a harmadik hónapban sikerült a baba.

tüszőrepesztő injekciót akkor adnak, ha a tüszö időben nem tud megrepedni, hogy kilökődjön belőle a petesejt,, ilyenkor visszamaradhat ciszta is, de az csak a closty után jön.. ,

2008. máj. 30. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!