Régen is ennyi kismama szaladgált az utcán, vagy csak azért ilyen feltűnő és zavaró számomra, mert nekünk már több mint egy éve nem sikerül?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 21:57
11/24 anonim válasza:
Szerintem most sok kismama van, én sokkal találkozom (pocakosokkal is). 2-3 éve egyáltalán nem láttam ennyit. És nem a babavárás miatt irom, hanem mert már én is észrevettem mostanában. Amúgy a nődokim is mondta, hogy most nyáron dömpingje van/lesz.
12/24 anonim válasza:
Én vagyok az az édes történetes, szóval annyit szeretnék még mondani a kérdezőnek, hogy ne csüggedjen előbb vagy utóbb beköszönt hozzátok is a várva várt kisbaba(legalábbis szorítok neked)!Egy év télleg nem olyan nagy idő, de azért ha két évig semmi nem történne, azért írány az orvos, mert nagyon sok esetben lehet ezt orvosolni.nagyon sok ilyen esetet tudnék mesélni, egyet most el is mesélek, unokahúgoméknál két évig nem jött a baba.Szegényt nagyon sajnáltam, mert már ki volt a várakozástól.Két év után elmentek a férjével kivizsgáltatni magukat egy meddőségi centrumba.Ott kiderült, hogy a férjének lassúk a spermái, és egy gyógyszerrel megoldódott a gond, pár hónap múlva már terhes volt a kislányával.:)
13/24 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok.
Ez az 5-dik sikertelen hónap.Azóta kb 3-an bejelentették h babájuk lesz és 4 helyen voltunk babalátogatóba.
Mikor 3 hete nyaralni indultunk egy kedves rokonunk megjegyezte, hogy "talán majd ott sikerül összehoznunk"
Ne aggódj elöbb utóbb nekünk is sikerül!!!
14/24 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar a sok kismama. Vagyis nem zavar, csak rossz érzés, mikor arra gondolok, hogy 6 éve nem akar jönni a mi kis csodánk. Pedig egészségesek vagyunk mind a ketten. Képzelheted hogy éreztem magam mikor a húgom bejelentette, hogy kismama, ráadásul vigyorogva hozzátette, hogy elsőre sikerült. Vele örületem, de kegyetlenül irigy is voltam.
15/24 anonim válasza:
Hát igen a kérdezőből is az írigység beszél, de elég rossz tulajdonsága az embernek az írígység.Ami másnak azonnal megadatik, az másnak egyáltalán nem, vagy csak évek múlva szenvedések árán.Szóval nehéz dolog ez, hogy látod, hogy másnak már a harmadik gyerek jön sorjában, és neked meg még egy sem jött össze.Ilyen és más dolgokban sajnos nem igazságos az élet.de ha utálod, vagy nem bírod elviselni a kismamákat, az szerintem csúnya gonosz dolog, mert gondolj bele, ha majd te kb. egy év múlva pocakos leszel, mit szólnál, ha egy nő az utcán csúnyán nézne csak azért rád, mert te terhes vagy, és ő neki meg nem jön össze.Kerülhetsz te még a kismamák sorába:)ne felejtsd el a szavam, amikor majd boldog kismama leszel, nézzz jól körül és gondolkodj el,hogy jól esne e ha csúnyán fintorogva írígykedve néznék a pocidat!
16/24 anonim válasza:
Előző vagyok,még annyit szeretnék, hogy mi hét évet vártunk a babára, mert volt egy krónikus hosszan tartó betegségem, és emiatt meg a gyógyszerezés miatt nem lehettt próbálkozni gyerekcsinálással harminchárom évesen kezdtünk neki a babagyártásnak.Azonnal összejött, de a hét év alatt amíg azt sem tudtam, hogy lesz e még gyermekem, mert végig a gyógyulást vártam, addig az ismerősök és a barátik körömben nagyon sok baba született.egyikre sem voltam írígy, minden pocakosra szépen néztem, pedig nem tudtam nem kések e el a babával a betegség miatt.Egy örökkévalóság volt a hét év, de megérte.És mindenki szeretettel fogadta a terhességem, még akinek nem jött össze az is.Viszont van egy csaj itt a házunkban, akinek tíz éve nem jön össze a baba, ő azóta sem beszél velem azóta, és a kicsihez sem szól ha találkozunk, csak nyög egy sziát és elrohan.Szerintem ez undorító!
17/24 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem voltál irigy, mert te akkor még nem akartál gyermeket. Amíg nem akarod, addig nem is vagy irigy, de gondolj csak bele, ha nem sikrül egyből, akkor te is irigy lettél volna. Biztos vagyok benne!
Ja! Ez az előző válaszadónak szól.
18/24 anonim válasza:
Előzőnek, üzenem, hogy de igen hét éve szerettem volna, babát, de a betegségem miatt nem lehetett még próbálkozni sem, mert ha összejön a gyógyszer károsította volna az egészségét.Ha nem jön össze rögtön, akkor sem lettem volna írígy, mert azért mert nekem még nem sikerül, attól még másnak mért ne lehetne.Maximum a szívem hasadt volna meg, de az nem egyenlő a sárga írígységgel!!!Bocsika! Egyébként meg a kérdező belegondolhatna, ha neki összejön valamikor a baba, akkor majd pocakosan ő is szúrni fogja más szemét?Vagy zavaró lesz a jelenléte azok számára akiknek még nem jött össze a baba? Na ne csináljátok már, hogy ilyen írígy emberek vagytok!Ez undorító viselkedés.
19/24 anonim válasza:
Kérdező, te szerintem minden kismamát legszívesebben elgáncsolnál az utcán, és ha lehet akkkor szövetkeznél is azokkal akiknek még nem jött össze a baba, mert írígy nő vagy!
20/24 anonim válasza:
Ilyen írígíséggel a lelkedben, ne sok jót várj a jövőtől.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!