A Gabriel teszt mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem Gabriellel, időn belül, szinte rögtön kijött a második, nagyon halvány lilás csík. Kezdhetek benne hinni? Több, mint 2 hete volt peteérésem, késeire sikeredett most, akkor együtt is voltunk. Képet sajna nem tudok feltenni, mert elég halványka a csíkocska, de a szkeptikus férjem is látta rajta félálomban is :)2012. dec. 30. 15:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem elég megbízható, nekem csak akkor mutatott 2. csíkot, amikor tényleg ott volta bébi, szemben más teszetekkel.. :)
Ismételd meg holnap, vagy holnapután, erősödnie kell! :)
38 hkm
2/7 anonim válasza:
Igen, nagyon megbízható. Én mindig ilyet veszek. Mindhárom gyerekemet ez a fajta teszt mutatta ki:) (mást nem is próbáltam)
Gratulálok.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :)) Tesztelni fogok mindenképpen. Boldog Új Évet Kívánok! :)
2012. dec. 30. 15:53
4/7 anonim válasza:
Nektek is BUÉK:D
És írd meg mennyire erőset teszteltél:)
5/7 Baranka válasza:
Szerintem megbízható! Mindkét csemetémet ez a fajta teszt mutatta ki! :-)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) BUÉK!!
2012. dec. 31. 04:50
7/7 anonim válasza:
Nekem is az mutatta ki mindkét gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!