Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható a Gabriel...

Mennyire megbízható a Gabriel terhességi teszt ebben az esetben?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a menstruációm 3 napja késik. A nővérem ma vett egy terhességi tesztet (Gabriel). Holnap reggel fogom megcsinálni. A barátommal utoljára a ciklusom 10. napján voltam együtt, vagyis 3 hete és 3 napja. A holnap reggeli eredmény már 100%-os lesz?
2010. aug. 24. 15:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk 99%. A mensi késésénél szinte (!) minden esetben kimutatható már a terhesség, ha van. De ha pozitív lesz, akkor sem 100%-os a terhesség, csak ha a doki megerősíti és ha negatív lesz, akkor sem 100% hogy nem vagy terhes, amíg meg nem jön.
2010. aug. 24. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen
2010. aug. 24. 15:43
 3/16 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg pontos eredményt fog mutatni.

Amit nem írok le , remélem tudod! ....

2010. aug. 24. 15:56
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen, a holnap reggeli eredmény már 100%-os lesz. Többet inkább nem írok...
2010. aug. 24. 16:11
 5/16 A kérdező kommentje:

Leírhatjátok a véleményeteket nyugodtan.

Egyébként nem tudom mi történik, mert minden alkalommal védekeztünk óvszerrel. Időben felhelyeztük, utánna ellenőriztük is. Egyik sem szakadt el, viszont az utolsótól fehér maradt az ujjam. De a barátom megtörölte, belefújt és nem vettünk észre semmi furcsát rajta. Talán az én nedvem volt, vagy nem tudom. De most nagyon félek.

2010. aug. 24. 16:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Megbízható, talán 99%.
2010. aug. 24. 17:01
 7/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt már olyan hogy 2-3 nap késés után nem mutatta a teszt hogy terhes vagyok,csak mint utólag kiderült hogy baba van a pociban.Igaz mi akartuk is hogy az legyen:-)

Ha valamiért kétes az eredményed holnap akkor 2 nap után ismételj és az már biztosabb lesz mint a holnapi.Ha más nincs akkor irány a doki.

Írd majd meg az eredményt,és kívánom hogy úgy legyen ahogy szeretnéd ebben az esetben gondolom a negatív eredményt várod :-)

2010. aug. 24. 17:39
 8/16 anonim ***** válasza:

Annyira szeretem amikor geyből mindenki elkezd ítélkezni....

Bármi legyen is az erdemény, okosan dönts!

2010. aug. 24. 18:52
 9/16 anonim ***** válasza:
egyből!
2010. aug. 24. 18:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem ma olyan lett a tesztem, hogy sötét control csík és hajszálvékony, halvány rózsaszines második csík, ami fénynél látható. Hibás a teszt.
2010. aug. 24. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!