Mennyire megbízható a Gabriel terhességi teszt ebben az esetben?
Igen, valószínűleg pontos eredményt fog mutatni.
Amit nem írok le , remélem tudod! ....
Leírhatjátok a véleményeteket nyugodtan.
Egyébként nem tudom mi történik, mert minden alkalommal védekeztünk óvszerrel. Időben felhelyeztük, utánna ellenőriztük is. Egyik sem szakadt el, viszont az utolsótól fehér maradt az ujjam. De a barátom megtörölte, belefújt és nem vettünk észre semmi furcsát rajta. Talán az én nedvem volt, vagy nem tudom. De most nagyon félek.
Nekem volt már olyan hogy 2-3 nap késés után nem mutatta a teszt hogy terhes vagyok,csak mint utólag kiderült hogy baba van a pociban.Igaz mi akartuk is hogy az legyen:-)
Ha valamiért kétes az eredményed holnap akkor 2 nap után ismételj és az már biztosabb lesz mint a holnapi.Ha más nincs akkor irány a doki.
Írd majd meg az eredményt,és kívánom hogy úgy legyen ahogy szeretnéd ebben az esetben gondolom a negatív eredményt várod :-)
Annyira szeretem amikor geyből mindenki elkezd ítélkezni....
Bármi legyen is az erdemény, okosan dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!