Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható a Gabriel...

Mennyire megbízható a Gabriel terhességi teszt ebben az esetben?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a menstruációm 3 napja késik. A nővérem ma vett egy terhességi tesztet (Gabriel). Holnap reggel fogom megcsinálni. A barátommal utoljára a ciklusom 10. napján voltam együtt, vagyis 3 hete és 3 napja. A holnap reggeli eredmény már 100%-os lesz?
2010. aug. 24. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja a ? lemaradt.
2010. aug. 24. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Gusztusos lehetett a használt óvszerbe belefújkálni..

Egyébként üdítő egy felvilágosult,védekező fiatal lány kérdését olvasni ebben a témában.

2010. aug. 24. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Én drukkolok, hogy 100%-os negatív legyen a holnap reggeli eredmény. Gondolom, Te is erre gyúrsz. Írj majd, hogy mi van veled!
2010. aug. 24. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Szorítok érted kicsilány! Ne is törődj a sok buta megjegyzéssel, parasztokkal van körülvéve a világ! A barátod helyesen cselekszik, hogy ellenőrzi az óvszert, így is kell! Fel a fejjel!

(16éves lány Édesanyja)

2010. aug. 25. 07:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, negatív lett. Ilyenkor mi a teendő?
2010. aug. 25. 10:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem szerettetek volna babát, akkor örülj, hogy negatív! Ha továbbra sem jön meg, pár nap múlva azért ismételd meg, ha akkor is negatív, és továbbra sem jön meg, azért menj el egy nőgyógyászhoz, bár azt hiszem, 16 évesen nem gond még, ha időnként kicsit rendszertelen a menstruációd, 18 éves korodig kell ugyanis beállnia. Minden jót neked!
2010. aug. 25. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!