Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Endrokrin dokin kívül kivel...

Endrokrin dokin kívül kivel tudok felíratni pajszmirigyre gyógyszert?

Figyelt kérdés

3,05 az értékem, de az endrokrinológus nem írt fel rá semmit, pedig tudja hogy gyereket szeretnénk!! Egy hormonvizsgálattal elintézett, ráírta a papírra, hogy korai petefészekkimerülés gyanúja és ultrahang javasolt. Ezt kiküldte postán. Amikor felhívtam őket, hogy mikor menjek vissza, azt mondták, hogy hozzájuk már nem kell, hanem a nőgyógyászaton kérjek beutalót...

Január 6-án megyek a nődokihoz... utána ultrahang, ahol nézik a peteérést, méhnyálkahártyát. De a TSH-ámmal mi lesz??? Arra is a nődoki ír fel gyógyszert?

2012. dec. 30. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
NEM IGAZ, magas a babához!!! És ez nem játék, beteg lehet tőle a kisbaba!! Endokrin-nőgyógyászhoz kell menni vagy magánhoz.
2013. jan. 5. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha mindenaron kezeltetni akarod, akkor keress fel egy uj orvost!
2013. jan. 5. 19:29
 13/15 Manka68 ***** válasza:

Na igen, erről van szó : nődoki ehhez a részéhez nem ért. :-((

A többi hormonnál igaza van, hogy az 5-ik ciklus nap miatt lehetett az eltérés.

Tényleg keress másik endodokit, aki komolyan veszi a dolgokat.

Ne járd végig azt a kálváriát, amit sok fel nem ismert vagy elhanyagolt pajzsmirigy problémás kismamajelölt : hiábavaló próbálkozások és vetélések sorozata. :-((

Ne hagyd magad, keress jó dokit! Megéri hidd el!

2013. jan. 6. 07:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem akarom feltétlen kezeltetni magam, csak ha indokolt! Most meginogtam, mert két orvos is azt mondta hogy a 3-as TSH nem indokolja a gyógyszerezést...

De mindenhol 1 körüli értékek írnak ideálisnak ha valaki kisbabát akar, szóval egyáltalán nem értem, mert mindkét helyen jeleztem, hogy szeretnék babát! Igen, pont ezért mentem a vérzészavarommal orvoshoz, mert nem akartam hónapokon, éveken át hiába próbálkozni... A vérzészavar most nagyjából helyrejött, szedem a barátcserjét és ebben a hónapban nem volt pecsételő vérzésem még. Jövőhét péntekre nem várom...

2013. jan. 6. 08:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy a barátcserje fokozza a pajzsmirigy működést. Ennek a ciklusnak az elején elkezdtem szedni. Ha megjön a menstruációm, akkor mennem kell vérvételre, ismét nézik a TSH-t is! Kíváncsi vagyok mozdult e valamit lefelé az érték.... :)
2013. jan. 6. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!