Endrokrin dokin kívül kivel tudok felíratni pajszmirigyre gyógyszert?
3,05 az értékem, de az endrokrinológus nem írt fel rá semmit, pedig tudja hogy gyereket szeretnénk!! Egy hormonvizsgálattal elintézett, ráírta a papírra, hogy korai petefészekkimerülés gyanúja és ultrahang javasolt. Ezt kiküldte postán. Amikor felhívtam őket, hogy mikor menjek vissza, azt mondták, hogy hozzájuk már nem kell, hanem a nőgyógyászaton kérjek beutalót...
Január 6-án megyek a nődokihoz... utána ultrahang, ahol nézik a peteérést, méhnyálkahártyát. De a TSH-ámmal mi lesz??? Arra is a nődoki ír fel gyógyszert?
Na igen, erről van szó : nődoki ehhez a részéhez nem ért. :-((
A többi hormonnál igaza van, hogy az 5-ik ciklus nap miatt lehetett az eltérés.
Tényleg keress másik endodokit, aki komolyan veszi a dolgokat.
Ne járd végig azt a kálváriát, amit sok fel nem ismert vagy elhanyagolt pajzsmirigy problémás kismamajelölt : hiábavaló próbálkozások és vetélések sorozata. :-((
Ne hagyd magad, keress jó dokit! Megéri hidd el!
Nem akarom feltétlen kezeltetni magam, csak ha indokolt! Most meginogtam, mert két orvos is azt mondta hogy a 3-as TSH nem indokolja a gyógyszerezést...
De mindenhol 1 körüli értékek írnak ideálisnak ha valaki kisbabát akar, szóval egyáltalán nem értem, mert mindkét helyen jeleztem, hogy szeretnék babát! Igen, pont ezért mentem a vérzészavarommal orvoshoz, mert nem akartam hónapokon, éveken át hiába próbálkozni... A vérzészavar most nagyjából helyrejött, szedem a barátcserjét és ebben a hónapban nem volt pecsételő vérzésem még. Jövőhét péntekre nem várom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!