Szerintetek korai tesztelnem? Muszály kiderítenem, mert ma buliba megyünk. Sürgős!
Figyelt kérdés
Nov. 30-án pecsételő vérzésem volt, majd dec.3-án jött meg rendesen. Korai még? Már napok óta enyhe émelygésem van, délután, meg este, előző tehességemnél nem volt semmi. Nem tudom, hogy a buliba ihatok-e alkoholt és mit mondjak a többieknek, miért nem iszok. Azt nem akarom mondani, h lehet, terhes vagyok.2012. dec. 28. 09:26
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hány naposak a ciklusaid, de szerintem még korai. Bár ha már émelyegsz, és az a terhességtől van, akkor már ki kell, hogy mutassa. Szerintem egy próbát megér, de mindenképp jó lenne reggeli első vizeletből, ha viszont a buli ma este lesz, akkor már mindegy.
Ha negatív, akkor sem zárható ki a terhesség, úgyhogy szerintem mindenképp óvatosan igyál a buliban. Ilyenkor még egyébként nem ártasz a babának, még nincs összeköttetésben az anyával, úgyhogy emiatt ne aggódj. Nyugodtan igyál alkoholt, persze azért ésszel (elsősorban magad miatt is:-))
2/7 anonim válasza:
Nekem tavaly december 1-jén jött meg utoljára, és december 31-én teszteltem pozitívat (nem várt után 3 nappal). Viszont az első terhességnél már a nem várt mensi napján pozitív lett a teszt, szóval szerintem tesztelj. De attól, hogy még negatívat mutat, lehetsz terhes, csak még nem termelődik elég hcg a kimutatásához, szóval óvatosan az alkohollal. Egy pohárral nem árt meg. Hivatkozhatsz gyógyszerre, amit korábban bevettél és nem akarsz ráinni.
3/7 anonim válasza:
Nekem 10 nappal a fogantatástól már pozitív lett a teszt nem első reggeli vizeletből. Biztos hogy 10 nap mert ovu tesztet is használtunk. Szóval ha dec 3. volt az utolsó mensi első napja és 28 napos ciklusaid vannak akkor dec. 17.-én volt peteérésed most meg dec. 28 van. Szóval szerintem kimutathatja de nem biztos. Én nem innék. Mi is voltunk buliban mielőtt teszteltem sőt így telt az egész Karácsony és nem ittam egy kortyot sem. A rokonok és a barátok ebből semmit sem vettek észre mert kitöltöttem a piát és nem ittam meg. Néha úgy csináltam mintha kortyolnék. Ha 2 nap múlva pozitívat tesztelsz hatalmas lelkiismeretfurdalásod lesz majd. Nem éri meg. Egyébként nem igaz amit itt írnak mert ha beágíazódott akkor már kapcsolatban áll veled de ilyenkor ha valami károsodás éri vagy elpusztul vagy az őssejteknek köszönhetően 100% regenerálódik. Megéri kockáztatni?? Szerintem a terhesség nem a pozitív teszttel kezdődik hanem az elhatározással hogy gyereket szeretnél és mindent megteszel azért hogy egészségesen jöjjön a világra.
4/7 anonim válasza:
igyál egy fél pohár vörösbort, az még lehet jót is tesz! amúgy az utolsó válaszolóval értek egyet
5/7 anonim válasza:
Utolsó előtt vagyok. Amit az utolsó írt az még belefér. Tehát fél pohár (max 1-1,5 dl) jó minőségű vörösbort megihatsz ha nem tudod megállni.
6/7 anonim válasza:
Ha 17én volt pé-d, akkor még korai a teszt, de lehetett előbb is, később is. Ha nem sajnálsz "pazarolni" egy tesztet, akkor azért csinálhtsz egyet. Szerintem amíg negatív a teszt, addig nem is árt! Röviditalt ne igyál, de 1dl vörösbort pl. kiejezetten ajánlani szoktak terhesség alatt. Simán hivatkozhatsz, ha erőltetnék a piát, hogy sokat ettél-ittál karácsonykor, és most nem bírsz.
7/7 Angica0901 válasza:
Nekem is kimutatta már a 10. dpo-n. Én ellőnék egy tesztet, biztos, ami tuti alapon, de használhatsz LH tesztet is jóslótesztként, ami még korábban kimutat egy esetleges állapotosságot. Vagyis arról már lemaradnál, mert az LH tesztet ugye általában délután kell ellőni, de jóstesztként első vizeletből, csakúgy, mint a terhestesztet. Szerintem is belefér egy kis ésszel party. Ha nem issza le magát az ember, nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!