Okozhatja ezt a clostilbegyt?
A múlt hónapban volt az első clostis hónapom. Most lenne a 2., de 6 napja csak barnázok!! Mensi alatti has és derékfájásom mindíg van, de apranaxtól elmúlik. Most viszont olyan derékfájásom van hogy nem hatott egyáltalán ez a gyógyszer. A mai fog és fejfájásomat simán elmulasztotta, de a derekamon egy cseppet sem segített. :(
Mozogni alig tudok úgy fáj a derekam.
Volt már valakinek hasonló? Lehet a clostitól vagy más bajom lehet?
Tegnap nagyon fájt, ma már valamivel jobb, de még mindíg rosszabb az átlag derékfájásomnál. Viszont ezzel a maszatolással nem tudok mit kezdeni, hogy miért nem jött normális vér.
Ettől függetlenül elkezdjem szedni a 2. havi bogyikat? Mert ma már a 7. napi maszatolás van és a 4. naptól kéne szednem.
Szia!
Azért lehet, hogy érdemes lenne elmenni az orvoshoz ezzel a maszatolással, nézzen körül UH-al, hátha már nincs szükség második adag clostira. Egyébként, ha nem jön meg akkor a betegtájékoztatóban is az van, hogy bármikor el lehet kezdeni szedni, a barna maszatolás pedig szerintem nem menstruáció.
Ma reggel teszteltem, de negatív lett :(
Bár ha még csak most ágyazódna akkor is az lenne asszem. Szerintem nagyon pici az esély a terhességre, mert a doki azt mondta hogyha lehet még ne essek teherbe, mert egyik hormonom rakoncátlankodik úgyhogy megszakítással védekezünk most... tudom, attól is teherbe lehet esni, de kisebb az esélye.
Ma felhívom az orvost és a héten tesztelek még egyet csüt. felé.
Köszi a válaszokat és ha van még ezzel tapasztalat jöhet!! :)
Ha nem repedt meg a tüsző, az is okozhat ilyet, de az is, ha megrepedt ugyan, de nagyon vékony a méhnyálkahártya! Én így jártam, igaz nem clostitól, 2hétig barnáztam, és a barnázás vége felé pedig mit sem sejtve teherbeestem, de sajnos nem tapadt meg, mert vékony volt a méhnyálkahártya abban a hónapban is...
Így tényleg nem jó teherbeesni. Menj vissza a dokihoz, mert ez így tényleg nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!