Nem tudom mit tegyek segitseg?
A férjeddel hozzatok közös döntést, beszéljétek át ti többször, alaposan. Bárhogy döntötök nehéz lesz.
Nektek el dönteni NEM a nagyszülőknek!!! Ti vagyok felelősek, nektek kell felnevelni esetleg elvetetni, örökbe adni egy kis életet.
Hány hetes terhes vagy? Lehet, hogy még van időtök alaposan végiggondolni... ne kapkodd el.
Kedves Kérdező!
Én is azt gondolom, hogy a párod és a te szavad érzéseid, vágyaid kell, hogy meghatározzák, mi lesz.
Most már a párodba erült egy adag félelem a szülők felől, ezzel számolnod kell, és el is kell szerintem fogadnod ezt az érzését, de ha bátorítod, biztosan újra visszatalál ahhoz, hogy örül a 3. picinek.
Nagyon légy okos és megértő, ugyanakkor harcolj a piciért, aki már rátok van bízva. Érthető a férjed aggodalma, sőt a szülőké is, de nem szabad hagyni, hogy beleszóljanak a konkrét döntésbe a nagyszülők.
Gondolok rátok, írj, hogy alakulnak a dolgok
Most sok türelemre és erőre lesz szükséged, szükségetek!
Orsi
Mennyi időd van még? Én azt tudom javasolni, hogy várj, kicsúszol az időből, és előbb-utóbb valószínűleg el fogja fogadni a babátokat. De lehet, hogy csak a szülés után:-(
Tudod, ha elmész abortuszra, és utána nagyon ki leszel lelkileg, akkor meg az lesz a baja. Ha hibát akar találni, akkor fog, és én a helyedben nem dobnád oda azt a babát a halálnak meg a férjed (anyósod-apósod??) szeszélyének.
Nem akarok turkálni a családi életedben, de mennyire voltál jóban a párod szüleiddel? Ők elfogadtak eddig, vagy szítottak ellened? Mert ha a férjed egész hozzáállását ők változtatták meg, akkor a gyerek megszületése lesz olyan erős hatás a párodra, hogy kibillenjen anyuci,apuci szövegének hatása alól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!