Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mit tegyek segitseg?

Nikolett90L kérdése:

Nem tudom mit tegyek segitseg?

Figyelt kérdés
23 eves vagyok van mar ket kisfiam egy 3 eves es egy 8honapos. Es ismet terhes lettem dalia fogamzasgatlo szedese mellet. En szemely szerint megtartanam . A parom is eddig megtartotta volna de szuloi rahatas mellet mar nem. Es iszonyatossan rossszul esik h nem allt melletem. Egy elo babarol beszelunk. Nem tudom elvetetni de felek tanacsot esetleg biztatast negativ hozzaszolast is elfogadok?

2012. dec. 27. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
a párod+te vagytok a felelősek dönteni, nem a párod+ szülei. Ezt neki is meg kell értenie. Beszélj a pároddal! Ha először ő sem ellenkezett és boldog volt a 3. baba hírére, hát most akkor álljon a sarkára:-) szülőket most """zárja ki""" és csak ti legyetek:-) boldog babavárást és BÚÉK!!!!
2012. dec. 27. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:

A férjeddel hozzatok közös döntést, beszéljétek át ti többször, alaposan. Bárhogy döntötök nehéz lesz.

Nektek el dönteni NEM a nagyszülőknek!!! Ti vagyok felelősek, nektek kell felnevelni esetleg elvetetni, örökbe adni egy kis életet.

Hány hetes terhes vagy? Lehet, hogy még van időtök alaposan végiggondolni... ne kapkodd el.

2012. dec. 27. 15:00
 3/7 A kérdező kommentje:
6 hetes terhes vagyok
2012. dec. 27. 15:30
 4/7 Orsi_ ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én is azt gondolom, hogy a párod és a te szavad érzéseid, vágyaid kell, hogy meghatározzák, mi lesz.

Most már a párodba erült egy adag félelem a szülők felől, ezzel számolnod kell, és el is kell szerintem fogadnod ezt az érzését, de ha bátorítod, biztosan újra visszatalál ahhoz, hogy örül a 3. picinek.

Nagyon légy okos és megértő, ugyanakkor harcolj a piciért, aki már rátok van bízva. Érthető a férjed aggodalma, sőt a szülőké is, de nem szabad hagyni, hogy beleszóljanak a konkrét döntésbe a nagyszülők.

Gondolok rátok, írj, hogy alakulnak a dolgok

Most sok türelemre és erőre lesz szükséged, szükségetek!

Orsi

2012. dec. 28. 11:47
 5/7 A kérdező kommentje:
egyre kilatastalanabb a helyzet egyszeruen nem is hajlando beszelni rola a parom.en megszeretnem tartani o hozzam tartozik :-\es nem erti meg teljessen ketsegbe vagyok esve:-(
2013. jan. 4. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennyi időd van még? Én azt tudom javasolni, hogy várj, kicsúszol az időből, és előbb-utóbb valószínűleg el fogja fogadni a babátokat. De lehet, hogy csak a szülés után:-(

Tudod, ha elmész abortuszra, és utána nagyon ki leszel lelkileg, akkor meg az lesz a baja. Ha hibát akar találni, akkor fog, és én a helyedben nem dobnád oda azt a babát a halálnak meg a férjed (anyósod-apósod??) szeszélyének.

Nem akarok turkálni a családi életedben, de mennyire voltál jóban a párod szüleiddel? Ők elfogadtak eddig, vagy szítottak ellened? Mert ha a férjed egész hozzáállását ők változtatták meg, akkor a gyerek megszületése lesz olyan erős hatás a párodra, hogy kibillenjen anyuci,apuci szövegének hatása alól.

2013. jan. 5. 13:22
 7/7 A kérdező kommentje:
lassan 8 hetes leszek .hat eddig jol kijottunk en ugy ereztem de most teljessen ellenem es a baba ellen vannak es ezt a paromnak hangoztatjak is .es hat mellettem se allt ki h megtartjuk.csak en egyedul .es ez nagyon fajt:-\az a baba a gyerekem gyerekunk es nem dobhatom csak ugy el.ez olyan erzes h a ket meglevo gyerekem kene megoljem:-\
2013. jan. 6. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!