Olyanok, akiknek régóta nem sikerül: sose akarjátok feladni? Én most nagyon, elegem van, hogy az élet legszebb dolgából egy kétségbeesett és frusztrált küzdelem lett.
Azt tudnám neked ajánlani, hogy látogass el Szovátára (Erdély) egy nőgyógyászati kezelésre!!
Mi is akartunk menni a nyáron, de nem jött össze. Nagyon-nagyon sokaknak segített már!
Ha rákeresel a neten, találsz róla infókat!
off: ez a Lenkei nem szcientológus? nem mintha attól nem lehetne jó vitamint készíteni...de valami rémlik, hogy talán ő lehet az.
on, a kérdezőhöz: ne add fel, fel a fejjel.. ide másolom neked mit írtam egy másik topikba:
Én ismerek olyat, aki 20 évesen állt neki a teherbeesésnek és 47 évesen lett először terhes.
közben elvált, kimondták rá a végérvényesen meddő ítéletet a dokik. csak cisztája lett, amit talpmasszázzsal kezeltetett és olyan jól sikerült, hogy teherbe esett. Tudta, hogy későn adta meg neki az élet de nem érdekelte. Még jót is tett vele. Tudatosabban, egészségesebben él, hogy fel tudja nevelni a lányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!