Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha több tüsző ért meg, és jó...

Ha több tüsző ért meg, és jó időpontokban voltunk együtt, ovu teszt is pozitív volt, lehetséges terhesség?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 08:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Így igaz. Egészséges nőnél a hő ovu után mindenképpen fennmarad a vérzésig. A nemvárt vérzés napja után válig el: ha fenn marad a hő, akkor valószínű a terhesség.

Esetedben azonban a Duphaston miatt a hőd irreleváns, mert a gyógyszer felnyomja a hőt, ebből tehát nem lehet most semmire sem következtetni, ha még szeded. Nekem is ugyanez van Utrogestan szedésénél.

2009. aug. 24. 10:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak: hogy értetted, hogy egészséges nőnél? Lehet vmire következtetni esetleg, ha nem így van a hő? (nekem a menzi első napján esik le, addig 37 körül van. Ez most jó?)(Köszönöm.)
2009. aug. 24. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Én se azt írtam, hogy biztos, de a kérdés az volt, hogy lehetséges-e. Arra válaszoltam, remélem nem volt félreérthető.
2009. aug. 24. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, lehet. Ha pl nem megy fel a hő félidőben, akkor nem volt ovuláció egyáltalán. Na felmegy a hő, de kevéssé, akkor alacsony a progeszteronszint. ha felmegy a hő, de hamar leesik, akkor rövid a luteális fázis. Mindhárom dolog kóros.

Az a jó, ha ovu után felmegy a hő, és fenn is marad. De ez babás és nem babás hónapokban egyaránt így van egészen az első menstruáció óta! Minden hónapban, amikor nem használunk hormonális fogamzásgátlót. A babás és nem babás görbe a nemvárt napján kezd el küélönbözni: a hő fennmarad, a vérzés nem jön meg.

Nekem a vérzésem 1-3. napján szokott leesni, és lassan. Ha neked a vérzésed első napján esik le, addig 37 körül van, az jó, teljesen normális.

2009. aug. 24. 11:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Köszi, mégegyszer. Ezért jó ez az oldal, a hormonos dolgot eddig nem tudtam.

Azt viszont sajnos nagyon kevesen tudják, hogy a menziig a terhes és a nem terhes hője egyforma. Ebből van a sok csalódás sajnos.

2009. aug. 24. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos a hő tényleg nem mond semmit a nem várt napjáig. Csak azt, hogy rendben volt-e a ciklus, de a terhességet nem mutatja. Viszont sajna már rájöttem, hogy olyan sok mindennek kell összejönni ahhoz, hogy összejöjjön a baba. Hiába van több tüsző, jó időpont és pozitiv ovu teszt, még igy sem biztos, hogy sikerül. Nekem is igy volt mégsem sikerült. :(
2009. aug. 24. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!