Miert van ez, lehetseges hogy baba?
Figyelt kérdés
Eszre vettem hogy kerekedik a hasam, a melleimmel semmi nincs ugyanugy menstruältam es csinältam tesztet is nem egyet es negativ volt, de viszont meg mäjusban nem szedtem fogamzäsgätlot es akor eggyüt voltunk nem is egyszer vedekezes nelkül akkoribban voltak rosszul letteim de elmult es itt olvastam nem egy kerdesnel hogy van olyan akinek egyältalän nem mutatja ki semmi hogy terhes lenne semmi panasza menstruäcio ugyanugy van elmegy az orvoshoz es meg ö is szinte kineveti s mikor ultrahangon megnezzi hoppä volt mär olyan hogy felidös kismama volt. En csak azt szeretem megkerdezni hogy mi a velemenyetek az en bajomrol.osztäst nem kerek.2009. aug. 23. 21:38
1/4 anonim válasza:
Ha kerekedik a hasad és a melled, az a fogigátlótól van.
A terhesteszt kimutatja a terhességet, amint a HCG szint a mérési határ fölé ér a vizeletben. Ez a fogantatástól számított legkésőbb egy hónap múlva bekövetkezik, de a döntő többségnl ez a fogantatástól számított 2-3. hét.
Azaz ha te májusban teherbe estél volna, ma már hrom hónapos terhes lennél, és olyan kétcsíkos terhestesztet produkálnál, hogy megszólalna. Nekem kéthetes késésnél hamarabb jelenik meg a tesztcsík, mint a kontrollcsík, szinte azonnal, amikor a vizeletbe mártom a tesztet, várni sem kell.
Ha negatív a teszt, akkor nem vagy terhes.
2/4 anonim válasza:
Május óta már olyan sok idő telt el, hogy muszáj lenne, hogy kimutassa a teszt. Szerintem menj el orvoshoz, aki megvizsgál, és ultrahangot is csinál. Nem megijeszteni akarlak, de nekem is a hasam kezdett el nőni, és sajnos egy nagy cisztám volt. Jobb megnézni, hogy minden rendben van -e odabent.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az edigi välaszokat most nincs rä lehetösegem hogy elmenjek orvoshoz mert nem magyarorszägon vagyok. de hamarosan haza megyek es elmegyek. Akkor miert van az hogy sok nönel sem a teszt sem a vervizsgälat nem mutatja ki higy terhes?
2009. aug. 24. 10:21
4/4 anonim válasza:
Az első hetekben fordulhat elő, hogy nem mutatja ki, később már biztosan kimutatja, mert sok hormon van a szervezetben. Ha májusban lettél terhes, akkor annak most már látszania kell a teszten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!