Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy baba?

Lehetséges, hogy baba?

Figyelt kérdés
Már a kistesót szeretnénk, de nehezen akar összejönni. A ciklusaim elég össze-vissza vannak. Egyszer 30 napos, vagy 34 volt a legtöbb, de most már a 43 napnál járok és még semmi. Már csináltam, tesztet a 36.-ik és a mai napon ,de negatív. Volt így más is? Mi lehet velem?
2011. okt. 8. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szoptatsz még?
2011. okt. 8. 14:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem
2011. okt. 8. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor nincs tippem. Ha eddig nem voltál, akkor jelentkezz be dokihoz. Nem árt utána járni az összevisszaság okának.
2011. okt. 8. 14:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Már keddre van időpontom. Csak reméltem más is járt már hasonlóképpen.

Köszönöm

2011. okt. 8. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
ha késői peteérés volt akkor a teszt korai. várnod kell. 1 hét múlva próbáld újra, de ha akkor sincs semmi akkor menj dokihoz. én is ebben a cipőben járok, de én már kivártam az 1 hetet és negatív a teszt, én megyek az orvoshoz jövőhéten.
2011. okt. 8. 15:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Már várom,hogy megvizsgáljon a doki, mert nagyon szeretnénk még babát.

Írd meg mi lett az eredmény.

2011. okt. 8. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
oké megírom!
2011. okt. 8. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs baba:( ma megjött és voltam orvosnál is.
2011. okt. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!