Milyenek ezek az eredmények inzulin rezisztancia vizsgálatnál?
Figyelt kérdés
Glucose:0:6 120:4,9 Insulin 0 perc:17,82 Itt sokan mondják hogy 5 alatt kell lenni, de nekem a ref tartomány itt 2,6-24,9 mU/l 120 perc:30,11 itt nincs ref tartomány megadva. Jók ezek az eredmények?Aki ért hozzá légyszi segítsen még januárban megyek csak vissza endora.2012. dec. 21. 18:23
11/13 anonim válasza:
A hormonok valóban még egész jók. A prolaktinés a tesztoszteron magasabb mint az ideális.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem értem minek írják oda a ref tartományt ha nem
is jó,nekem ezek is bele esnek :( azt hittem legalább ezek jók...most nagyon el szomorodtam :((( köszönöm nektek a segítséget.Kellemes Karácsonyt Nektek!!
2012. dec. 22. 07:34
13/13 anonim válasza:
Ezek a tartományok mindenkire vonatkoznak 18-99 éves korig, a fogamzóskorú nőkre viszont nagyon nem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!