Mik a terhesség tünetei, és mikor jelentkeznek először?
Figyelt kérdés
Néhány nap után már meg tudom állapítani, hogy babát várok?2012. dec. 19. 20:09
1/3 anonim válasza:
Megtermékenyülés után kb. 2 hét múlva mutatja ki a teszt. A tünetek nem mérvadóak, hasonlóak a menzeszt megelőző tünetekhez. A jellegzetesebb tünetek meg még később kezdődnek. Szóval néhány nap után még nem tudhatod, hogy teherbe estél-e.
2/3 anonim válasza:
Lelombozó válasz: de minden terhesség más és más, így nem lehet tuti tünetet mondani, mert ahogy már mondták: hasonló lehet a menses előtti tünetekhez. Pl. lehetsz ingerült, fájhatnak a cicik, puffadás, hüvelyi szárazság, vagy erős folyás (kinél mi), hányinger, undor, farkaséhség, szélgörcs, székrekedés, szédülés, emelkedett hő, megnövekedett pulzusszám, stb. Nem mindenkinél jelentkezik mindegyik, és ha azt nézzük, a legjava menses előtt is jelentkezik. Vannak mázlisták, akiknek egyik sem jelentkezik, mégis babát várnak. Mikor jelentkeznek? Van, akinél sosem, van, akinél a 4., 5., vagy 6. héten.
3/3 anonim válasza:
Augusztus óta minden hónapban az összes terhességi tünetet produkáltam a fémes szájíztől kezdve a mellfájdalomig. Most ebben a hónapban meg semmit sem, csak a mellem fájt és hát babás vagyok. Csak 3 napja tudtam meg, de azóta sokat vagyok gyengébb, kicsit szédülök néha, többet járok pisilni. A legjobb ha veszel egy tesztet, a nemvárt napján tesztelsz és abban bízhatsz megmutatja, hogy baba vagy nem baba. Tényleg szinte az összes tünet tök egyforma a mensi előjeleivel, azokra nem lehet alapozni. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!