Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért jelentkeznek a terhesség...

Miért jelentkeznek a terhesség tünetei mikor még sosem szexeltem?

Figyelt kérdés
júniusban menstruáltam először de július/augusztusban már nem jött meg. nem tudtam hogy ez még rendszertelen ezért beírtam hogy miért nem jött meg és ugye a terhességet adta ki a google. megnéztem a jeleit. hát másnap jelentkezett a has szurkálás, hányinger, álmosság, fejfájás. gondolom bebeszéltem magamnak a dolgokat mert hogy lennék terhes? aztán ez a dolog tegnap előtt kezdődött: alhasi fájdalom. amikor köhögök ilyen szúró érzés érzek a köldökömtől lefelé kb. 5 cm-re. ezt is beírtam ide szépen, és hát a terhesség dolgot adta ki. olvastam hogy van olyan hogy egy lány a semmitől esik teherbe és a gyerek ugyan úgy fog kinézni mint az anyja. ez ugye nem lehetséges? ja és a múltkor egy napig ilyen barnás vmi volt a bugyimban, azt hittem hogy a menstruáció de csak egy napig volt, másnap már nem. köszi a válaszokat.
2012. okt. 13. 08:53
 1/9 A kérdező kommentje:
javítom: amikor köhögök :D
2012. okt. 13. 08:55
 2/9 A kérdező kommentje:
ja nem is írtam rosszul, bocsi. rossz a látásom :(
2012. okt. 13. 08:56
 3/9 A kérdező kommentje:
JA ÉS a fehérfolyásom is sok, meg ilyen savanykás szaga van.
2012. okt. 13. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Sokat ülsz gép előtt + sokat és feleslegesen használod a Google-t.

Inkább sportolj és kösd le magad valami hasznossal,ne ilyeneken agyalj.

2012. okt. 13. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért jelentkeznek a tünetei, mert túl sokat bújod a GYK-t.

Ha nem szexeltél 101%, h nem lehetsz terhes. És az elején rendszertelen még a mensi, kell jópár hónap, mire beáll.

2012. okt. 13. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
meg rendszertelen a menstruaciod es bebeszelted magadnak ezt a butasagot
2012. okt. 13. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Jézus Úristen!

"olvastam hogy van olyan hogy egy lány a semmitől esik teherbe és a gyerek ugyan úgy fog kinézni mint az anyja. ez ugye nem lehetséges? "

Mondd, hogy ezt Te sem gondolod komolyan...Nem is tudom ezt kommentálni, az emberi hülyeség azt hiszem határtalan. A kérdésedre a válasz az az, hogy NEM, NEM vagy Szűz Mária, hogy csak úgy, szeplőtlen fogantatásban legyen részed ... ILYEN NINCSEN! Aki nem él nemi életet az nem eshet teherbe. (Ha csak nem volt mesterséges megtermékenyítésed, gondolom nem...)

Kérlek a hülyeségre fordított idődet, inkább fektesd a tanulásba, hidd el több hasznod származik belőle!

2012. okt. 13. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is az előttem íróhoz csatlakoznék: Már ne haragudj, de amit leírtál az képtelenség!!! Ha már minden áron a netet bújod, akkor javasolnám, hogy nézd már meg azt, hogy hogyan működik biológiailag a női szervezet, hogyan lehet valaki terhes...stb. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de előbb ezekkel kellene tisztába kerülnöd, addig még véletlenül se élj nemi életet!!!!
2012. okt. 13. 12:51
 9/9 anonim válasza:

Ha nem raboltak el az idegenek akkor néz szét itt

[link]

üdv _♥_/°°

2013. márc. 2. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!