Mikor jelentkeznek a terhesség első tünetei? Mik voltak ezek?
Kb. 1 hete minden reggel hányingerem van, a gyümölcsöket és az édességet kívánom, ha rendes kajára nézek hányingerem van. Mit gondoltok, esélyes lehet a terhesség?
Ill. ha most terhes vagyok és minden jól alakul, akkor április környékére várható a bébi, ugye?:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
23L
29-ére.
Még az hozzátartozik, hogy fél éve hagytam abba a fog.gátló szedését. A gyógyszertárban azt mondták, hogy 3 hónap mire kiürül a szervezetből. :)
Nekem konkrét terhes tüneteim olyan 6 hetesen voltak(tehát nemvárt után két héttel).
De szerintem ebben is mindenki más!
A fogamzásgátló meg igen 3 hónap mire kiürül, de attól még lehetnek hosszú távú következményei(rossz irányban).
De ez is más, van akinek nem borítja fel a "rendet", és rögtön babás lesz és van akinek igen!
A 29-e még nagyon messze van, még el sem kezdett beágyazódni(ha akkorra nem várod)!
Ez a hányinger dolog még korai terhes tünetnek!!
De azért szorítok, hogy sikerüljön!! :)
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!