Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jelentkeznek a terhesség...

Mikor jelentkeznek a terhesség első tünetei? Mik voltak ezek?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hete minden reggel hányingerem van, a gyümölcsöket és az édességet kívánom, ha rendes kajára nézek hányingerem van. Mit gondoltok, esélyes lehet a terhesség?

Ill. ha most terhes vagyok és minden jól alakul, akkor április környékére várható a bébi, ugye?:)

Köszönöm szépen a válaszokat!

23L

2012. júl. 16. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 5 napja volt a nem várt nap és március 20 környékére várható a pici:-) A hányinger jó jel:-) Mikorra nem várod?
2012. júl. 16. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:

29-ére.

Még az hozzátartozik, hogy fél éve hagytam abba a fog.gátló szedését. A gyógyszertárban azt mondták, hogy 3 hónap mire kiürül a szervezetből. :)

2012. júl. 16. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem konkrét terhes tüneteim olyan 6 hetesen voltak(tehát nemvárt után két héttel).

De szerintem ebben is mindenki más!

A fogamzásgátló meg igen 3 hónap mire kiürül, de attól még lehetnek hosszú távú következményei(rossz irányban).

De ez is más, van akinek nem borítja fel a "rendet", és rögtön babás lesz és van akinek igen!

A 29-e még nagyon messze van, még el sem kezdett beágyazódni(ha akkorra nem várod)!

Ez a hányinger dolog még korai terhes tünetnek!!

De azért szorítok, hogy sikerüljön!! :)

35hkm

2012. júl. 16. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
szia!Szerintem meg egyáltalán nem korai terhes tünetnek.Nekem már jóval teszt kimutatása előtt jött a savam,émelyegtem,még a doki csak petezsákot látott már javában rosszul voltam.Én is csak gyümölcsöt kivántam:)kiló számra ettem:)
2012. júl. 17. 05:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez nagyon korai. én most vagyok 6 hetes igazi tüneteim nincsenek még. Remélem, hogy babád lesz de szerintem 29.-e még nagyon messze van, én korainak érezném főleg a kívános részt az esetek nagy többségébe az sokkal később jelentkezik. Persze kivételek mindig vannak :)
2012. júl. 17. 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:
nemvárt előtt pár nappal iszonyúan megfájdultak a mellbimbóim meg a mellem is beduzzadt az ugye nem tűnt fel mert hát a menzi előtt mindig beszoktad de most a mellbimbóm lett nagyon érzékeny nekem ez volt az első tünetem június 3-án nem kellett volna megjönnie 4-én csináltam tesztet szép pozitív lett :) :) szurkolok neked is :) azóta én már a hányingerrel a puffadással szenvedek :D de megéri :P
2012. júl. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!