Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Küzd még valaki ilyen problémá...

Küzd még valaki ilyen problémával? Többi lent!

Figyelt kérdés

Missed abom volt nyáron, azóta, nincs semmilyen menstruáció előtti tünetem. Másnak is elmúltak?

Például, sokszor már egy héttel előtte fájt a mellem, most meg még menzikor se.Egy nappal előtte van egy kis görcs, de kb meg se érzem?

Van esélyem, hogy újra terhes leszek?

2012. dec. 18. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:
persze hogy van ne aggódj!
2012. dec. 18. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne! Gondolj arra, hogy egyszer már megfogant! A missed ab utáni kontrollon biztosan megnyugtattak, hogy minden ok, úgyhogy próbálkozzatok! Nekem tavasszal volt missed ab, utána kivártam fél évet, és most úgy tűnik sikerült másodjára is, bár még nagyon kicsi a terhesség - szóval ne aggódj!
2012. dec. 18. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!