Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napok óta küzdök az ovulációs...

Napok óta küzdök az ovulációs tesztekkel, és már semmit nem értek, ötletek?

Figyelt kérdés

[link]

4 és 3 nappal ezelőtt produkáltam egy hasonló halványka ovu tesztet (nem pont ezt), tegnap abszolút negatív volt (halvány vonalka sem látszott), a képen látható teszt pedig a ma délutáni. Mi történik? Lesz ovum szerintetek?

(Össze-vissza van a ciklusom, tehát pontosan egyenlőre még nem tudom behatárolni, hogy mikor szokott lenni ovum, csak nagyjából, eszerint mostanság akár aktuális is lehet). Köszi a válaszokat! :)

2012. dec. 17. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Én -amikor fogalmam sem volt, hogy mikor lehet az ovum, mert nagyon rendszertelenek voltak a ciklusaim (28 nap, 37 nap), minden volt, szóval egyik hónapban minden nap csináltam a tesztet. Azóta úgy-ahogy beállt a ciklusom, és már tudom, hogy most már csak a 10. naptól kezdek tesztelni. Én emellett csinálom a hőmérőzést is, egy havi próbát megér. A teszt pedig lehet, hogy hibás volt. Honnan rendelted? Bár én is ilyet használok, vaterán vettem. Volt, hogy nekem is totál negatív volt, nem volt rajta semmi második csík. Aztán erősödött a vonalka.

Remélem, hogy segíthettem.

2012. dec. 17. 19:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Vaterán vettem. Még nem vettem onnan ovu tesztet, de úgy hallottam, hogy nincs velük baj. Tehát szerinted lehet, hogy amit tegnap csináltam és tök negatív volt, az esetleg rossz teszt volt? Remélem, hogy így van, és lesz már végre valahára valami. (Januárba megyek majd endokrinológushoz az össze vissza ciklusok miatt, de nem bánnám, ha addig javulna a helyzet).

Amúgy én is hőmérőzök 3 hónapja, de ez idő alatt csak egyszer jött meg, 3 hónappal ezelőtt azóta semmi, ezért a nagy izgalom :/ Reménykedem a legjobbakban!

2012. dec. 17. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez ha jól látom, ugyanolyan teszt, mint nekem van. Én most 6. napja tesztelek, de eddig nekem is csak ilyen extra halvány csíkok jöttek ki, bár még nem volt ovum. Előtte wondfo tesztet használtam, az jobban bejött, de sajnos elfogyott, így most kénytelen vagyok ezzel beérni.
2012. dec. 17. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Hőmérőzz, az biztosabb. A hőmérőzésnél az látszik, hogy megrepedt-e a tüsző. Az ovu meg csak a magas LH szintet jelzi, amiből nem biztos, hogy ovu is lesz.

Nekem PCOS-em van, a ciklusaim nagyon hosszúak, de a görbén mindig látom, hogy mikor volt ovu.

Most kíváncsiságból tesztelgettem, hát sokra nem mentem vele.

Egyszer volt pozi, de ovum még se volt. Utána egyik nap kicsit halvány, másik nap nagyon halvány...

Ha hormonbajod van, akkor sokra nem mész a teszttel.

2012. dec. 17. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ovulacios teszt csak akkor pozitiv ha olyan eros a masodik vonal mint a kontrol csik vagy erosebb.Amennyiben a csik halvanyabb az negativnak felel meg.Halavnyakat tesztelsz es egyszer csak semmi az azt jelenti,hogy a szervezeted probalkozott de nem volt meg a tuszorepedes.
2012. dec. 17. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

3 hónapig teszteltem a ciklus 10-18 napja között minden nap. (Előírásszerűen este, ugyanabban az időben mindig) Soha nem sikerült pozitív tesztet produkálnom, mindig halványabb volt a tesztcsík, mint a kontroll.

Közben hőmérőztem, az alapján minden hónapban volt ovum. Meddőségi dokihoz kerültem kivizsgálásra, 2 cikluskövetéses hónapom volt, mindegyikben volt PÉ.

Lényeg a lényeg nekem nem vált be az ovu teszt.

2012. dec. 18. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!