Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt kinek vált be?

Ovulációs teszt kinek vált be?

Figyelt kérdés
Azt kérdezném tőletek, hogy ki az aki már használt ovulációs tesztet és ez hozta meg a várva várt eredmény? Köszönöm:)
2012. dec. 15. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk épp most vált be, úgy látszik. :))) Vateráról rendeltem. Korábban sajnios nem vált be, de nem voltam renndben horminilag és azért szerintem.

előtte mértem a hőmet, szóval kb tudtam, hogy a 9. naptól érdemes elkezdeni, és a 13. és 14. ciklusonapokon volt pozitív. Mindkétszer együtt voltunk, majd 13 nap múlva halvány pozit teszteltem.

Most várjuk az első UHt, addig is vigyázok magunkra.

2012. dec. 16. 04:47
 2/5 anonim ***** válasza:

nekünk bevált,első ovu tesztelős honapban sikerült a babo :)

15+5

2012. dec. 16. 08:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó mind a kettőtöknek gratulálok...én jövőhéten kezdtem el használni hétvégén, remélem sikerül...eddig nem jött össze a baba...
2012. dec. 16. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi 2 ev 8 honapot probalkoztunk. 8 ho sikertelenseg utan mentunk csak meddosegibe. Nem vallaltuk be az inszemet, endokrinologushoz mentem aki kb egy ev alatt rakott rendbe. A turelem rozsat terem. De nagyon nehez volt es minden mensikor sirtam.

Javaslom h vezess hogorbet.

Majd en csak akkor leszek nyugodt ha tulleszek az elso uh-n. De koszi!

2012. dec. 17. 06:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Úristen majdnem 3 év, az nem semmi várakozási idő...remélem nekem majd nem kell ennyit várni... hát igen egy nőnek duplán nehéz szembesülni azzal h nem sikerült, mert megjött...mostmár énis megtapasztaltam persze még csak egyszer de akkor is rossz érzés. Ki kell adni magunkból h újult erővel vágjunk bele a következőbe, még 1 hét nekünk a köv. próbálkozás a héten meg is veszem az ovutesztet és meglátjuk...
2012. dec. 17. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!