Mennyi idő alatt állt be a menstruációtok a fogamzásgátló abbahagyása után?
Nekem egyelőre még nem jött meg rendesen. Én ugyan szeretnék babát, de mivel tegnap és ma is volt 1-1 csepp barnázásom, így gondolom órák/napok kérdése, és megjön rendesen. Napra szinte teljesen pontosan ugyanúgy 28 napos a ciklus így is. (mármint, ha mondjuk holnap reggel végre megjön normálisan)
Régebben hagytam már abba a gyógyszert, és minden ugyanúgy működött szerencsémre, mint gyógyszer mellett.
En mar voltam vele orvosnal,mert ossze-vissza jon meg junius ota.... Es ha pontosra sikeredik,akkor meg kihuzodik 2 hetre.... (2 het nem folyamatos verzes,hanem hol elkezdi,hol abbahagyja 2-3 napra...)
Legkozelebb januarba vagy februarba nezzuk,ha addig nem sikerul a babo... :(((
Vervetel volt,abbol aztmondta,hogy minden rendbe....majd be fog allni a menszim...
Minden jot Nektek :)
Szep napot :)
(Lehet irni meg valaszokat ;) )
Igen, sajnos sokszor olvasom, hogy gyógyszer abbahagyás után rendszertelen a ciklus. Nem nagyon tudom, hogy hogyan szokták ezt kezelni, de ha rákeresel tuti találsz valami infót, hogy kinél mi jött be. Én iszom egy tea keveréket ciklus első felében, nem tudom, hogy hatásos e :)
Peteérésed van?
176 cm,es 59 kg vagyok...elvileg normalis testsulyban vagyok....
es igen volt peteeresem....elvileg...
Hat akkor csak a turelem maradt?! :)
Remelem hamarosan beall,es egy babo fog novekedni a pocimbam mihamarabb :)))
Es nektek is minden jot,es mihamarabbi babasodast,aki szeretne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!