Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kipróbáltuk, hogy milyen ha a...

Kipróbáltuk, hogy milyen ha a hasamra megy el a barátom, de az ondó végig folyt a hüvelyemen. Teherbe eshettem így?

Figyelt kérdés

2012. dec. 17. 14:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Bocsi a hüvelynyílásomon (emberibben is válaszolhattál volna) folyt végig.

Akkor biztos ami biztos vegyek egy tesztet vagy inkább forduljak orvoshoz?

2012. dec. 17. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
2 hét múlva vegyél tesztet, előbb nem érdemes. De addig is, könyörgöm védekezzetek.(persze ha nem akartok babát:))
2012. dec. 17. 15:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Eddig minden egyes alkalommal védekeztünk csak ki akartuk(tam) próbálni így milyen lehet, de ezek szerint lehet bebuktam :/

Köszönöm a hasznos válaszokat.

2012. dec. 17. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsi az esély, hogy terhes vagy, de számolhatsz vele!

Mi is sokszor megszakítással "védekeztünk" és gumit használtunk, mert nem szedtem fogamzásgátlót, de nem lettem terhes. Amikor tényleg akartuk a babát, akkor egyből teherbe estem.

Ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem kicsi az esély, de ugye ez egy csomó dologtól függ. Ha csak lefolyt a hasadról, szerintem nem vagy az.

2012. dec. 17. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:
kicsi az esély,de van. Az előváladék miatt inkább,nem a hasraverés miatt. Annyit tudsz tenni,hogy imátkozol.
2012. dec. 18. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!