Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sex után másnap nem érzitek...

Sex után másnap nem érzitek büdösnek az ondót?

Figyelt kérdés
Mikor reggel felkelek, kimegyek a wc-re, mint aki pisil, úgy folyik ki belőlem, és eszméletlen büdös. Másnál is ilyen?

2012. febr. 18. 10:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem, mert én szeretkezés után kimegyek és lemosdatom magam odalent, így nem másnap reggelig pang bennem a cucc.
2012. febr. 18. 10:20
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Ezért kellene rögtön szex után letusolni.Viszont velem is volt már ilyen,azzal a különbséggel,hogy nem másnap folyt ki,hanem rögtön az aktus után,de másnap reggel elég kellemetlen szaga volt,annak ami a nemi szervemen ill a bugyimon maradt!
2012. febr. 18. 10:21
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
Én is mindig megmosdok utána...
2012. febr. 18. 10:24
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

Én meg szinte mindig rögtön utána elalszom... Engem/minket nem zavar a szex "illata". Másnap reggel természetesen mindig tusolunk.

De valóban van egy bizonyos "szaga" v. "illata", kinek hogy tetszik.

2012. febr. 18. 10:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Babát szeretnénk, ezért csak reggel tusolok, de förtelmes szaga van
2012. febr. 18. 10:30
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
10:29 vagyok, mi is babára "gyúrunk", többek között ezért is választottuk ezt a megoldást. :)
2012. febr. 18. 10:34
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom ki hogy van vele, de én még "frissen" sem szeretem a szagát. Mondjuk az én párom cigizik, kávézik sajnos, szetm ennek is van köze hozzá.
2012. febr. 18. 10:55
 8/16 anonim ***** válasza:
25%
De édi :) És attól, hogy bepállsz majd több esély lesz a gyerekre? Egyem a szívedet :)
2012. febr. 18. 10:57
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, hogy a kérdező úgy gondolja, hogy a "bapállottságtól" lesz több esélye a gyerekre, hanem inkább "minél később folyik ki annál jobb" alapon nem a tusolásra koncentrál sex után, hanem hogy inkább függőlegesben maradjon:)
2012. febr. 18. 11:20
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem elég együttlét után max. 30 percet fekve maradni utána lehet zuhanyozni...

Ha sikerülni akar a baba annyi idő is elég.

12 hkm

2012. febr. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!