Sex után másnap nem érzitek büdösnek az ondót?
Mi az,hogy ha bepàllsz tobb az esèlyed? Persze,hogy nem attol van tobb esèlye...Minek ilyen stilusban butasàgot irni?? En èrtek valamicskèt a tèmàhoz,ès igen is,tobb az esèly a bèbire,ha lehetoleg fekve marad az ember szex utàn.Azt mondjàk az a legjobb ha màr reggelig fel sem kel,de ha ez nem megoldhato tènyleg azt a min. fèl,de inkàbb 1 ora hosszàt èrdemes kivàrni.Ha bèbit szeretne valaki,lehetoleg tènyleg ne rohanjon szerelmeskedès utàn pisilni,zuhanyozni! Sajnos màsnap nincs jo szaga a dolgoknak,de ez van na...Ha babàt tervezel kedves kèrdezo,probàld megfogadni azt a min. fèl oràt.
Sok sikert!
Kedves kérdezo
Igazad van nincs finom illata...mindenkinem más a tapasztalata, én csak a magam torténetét tudnám neked elmesélni...9honapja probálkozunk, rendszertelen menim volt nemvolt peteérésem mindig, és énis épp ezt csináltam este szeretkeztunk aztan tettem kispárnáta fenekem alá, egy 10 percet vártam, utána kényelembe helyeztem magam és elaludtam, reggel lezuhanyoztam , de a huvelyemet nemmostam ki...így tegnap este pozitívat teszteltem...ja és ami a gorcsolést illeti, nemtudom h ki hogy van vele....én végiggorcsoltem az utolso 5honapot...még sírtam is...már elegem volt a negatív tesztekbol...de ha nemgorcsolok rajta és nemfoglalkozom vele és nemjárok orvoshoz, lehet h még jopar évig negatív teszteket kellet volna látnom...ugyh fell a fejjel mindenkinek...a remény hal meg utoljára...Drukkolok mindenkinek...sziasztok
Gyerekek! Az emberi butaságot legalább ne ilyen formában írjuk le!
Van aki állva dug egyet és terhes lesz, de van akinek ennél több kell! Azért mert te nem ebbe a helyzetben vagy, nem kell így nyilatkozni!
Nekem is csak úgy jött össze a baba, ha feküdtem utánna órákat! Ha felkelek és letusolok (mert én is szeretek tiszta és ápolt maradni), akkor fogamzásgátlót sem kell szednem, mert garantáltan nem lesz baba!
A cucc nem pang benne, és bennem, hanem ha szerencsénk van a petesejtet termékenyíti meg! Ez szaggal jár! és aki tényleg akar gyereket, az mindent megtesz érte, még a szagát is elviseli.
Nem lustaságból, vagy kényelemből nem fürdik meg utánna, hanem azért mert gyereket akar!
most azon mosolygok, hogy mennyire függenek a válaszok attól, hogyan teszik fel a kérdést.
pár hete volt egy kérdés, hogy ha szex után egyből kimossa magát, ez jó fogamzásgátló módszer.
nem egyen azt írták, hogy ezzel csak növeli a teherbeesés esélyét. itt meg, hogy akkor nagyobb az esély, ha reggelik fekszik a nő.
na ezt fejtse meg valaki... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!