Babára várók, mióta próbálkoztok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 18:58
11/20 anonim válasza:
2 év 8 hónap és most úgy néz ki a 7. hétbe léptem.
12/20 anonim válasza:
Nekünk is a "feladjuk"gondolat segített!2 évig próbálkoztunk,hiába! 3.hónapban teherbe estem:)Most 28hetes vagyok,két igen virgonc kisfiúval!Sok sikert!!!
13/20 anonim válasza:
Az első baba másfél év után jött össze,de sajnos őt elvesztettem.
A második baba is szintén másfél év után jött össze.2 nap múlva betöltöm a 12 hetet,mostmár bízok abban,hogy ez a pici megmarad nekünk.
Mind 2 baba akkor jött össze,mikor már feladtam,és nem foglalkoztam a "dologgal",nem görcsöltem rá,tehát ebben a túlságosan rágörcsölésben van valami!
14/20 anonim válasza:
Egy picivel több mint két éve.... :(
15/20 anonim válasza:
A lányunk elsőre sikerült.
1,5 éve próbálkozunk a kis tesóval, igaz 9 hónapja volt egy vetélésem. :-(
Bízom abban, hogy januárban szép pozitív lesz a tesztem!
16/20 A kérdező kommentje:
Azta azt vettem észre h aki írt 90 % régóta próbálkozik, reméljük ez nem az átlag... bár van akinek már rögtön összejön van akinek 1-2 hónap elteltével
2012. dec. 18. 11:14
17/20 anonim válasza:
Előző vagyok, viszont a lányunk elsőre összejött! Komolyan ha tudom, hogy nem sikerül csak sokára, egyáltalán nem védekeztünk volna. :-(
18/20 anonim válasza:
Mi négy hónapja, ma teszteltem egy pozitívat :) Kitartás, előbb-utóbb összejön! És ne feledd, akinek könnyedén összejön, és semmi ilyen gondja nincs, szerintem kevesebbet böngészi a gyakori kérdéseket, úgyhogy ez valószínűleg nem az átlag... akik régóta próbálkoznak, azoknak szívből kívánom, h most már tényleg megtérüljön a sok próbálkozás!!
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Kedves utolsó mondasz valamit:)) Remélem nekünk is minél hamarabb sikerül... a pozitív teszteseknek gratulálok:)
2012. dec. 18. 20:44
20/20 anonim válasza:
Mi is 2 hónapja. Pontosabban 2 ciklus, 3 hónap. (35 naposak a ciklusaim) elsőre viszont megfogantam, csak sajnos spontán vetélésem volt... úgyhogy most kimaradt egy ciklus, talán regenerálódtam, és újult erővel vágunk bele januárban. Nagyon várom már, hogy újra érezzem azokat a tüneteket, csodás érzés volt. Sok kisbabát kívánok újévre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!