Vajon elment bennem?

Figyelt kérdés

a párommal együtt voltunk megszakításos közösűléssel,de amugy el sem ment aztmondja...

és aktus után kb 1 fél órával elmentem a WC-be és és mikor megtöröltem magamat pisilés után ott lent láttam a papiron hogy tele van fehér váladék szerű anyaggal.elősször megíjjedtem h belém élvezett és az volt,de utánna gondoltam lehet belőlem jött és vmi folyás szerű lehetett.vajon most aggódjak emiatt?

2009. aug. 22. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
NEM HISZEM EL, hogy nem tudjátok megérteni hogy a megszakításos közüsülés kurv@ra nem jó semmire. Attól még ugyanannyira lehetsz terhes. De most mi a kérdés? Hogy a pasid elmente benned? Kérdezd meg tőle mégegyszer. Valszeg nem! De fogadjuk hogy amolyan 16 éves vagy, akinek nincs jobb dolga ilyeneket irogatni
2009. aug. 22. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem hiszed el,hogy a párod nem ment el benned,nem hiszed,hogy igazat mond,akkor ez már eleve egy sz@r kapcsolat és akkor mi a bánatnak fekszel le vele!Egy kapcsolat ha a szexig jut el,az azt jelenti,hogy kölcsönösen megbíztok egymásban,egymás szavában,szeretitek egymást és nincs semmilyen kétely és félelem!Felelősségteljesen gondolkodtok és tudjátok,hogy mit kell tenni,hogy legyen/NE legyen baba!

Amúgy érzed,hogy elment e,mert lüktetést érzel a hüvelyedben!Valószínűleg az amit láttál a te váladékod volt!Nem kell besz@rni!Gondolkodni kell és kész!

2009. aug. 22. 12:00
 3/10 A kérdező kommentje:

hát nem oltást kértem,de oké teljesen igazad van...

köszönöm a választ:)

2009. aug. 22. 12:05
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezd meg a párodat. Ha meg nem hiszel neki,akkor szerintem nem is kéne vele lefeküdni,főleg védekezés nélkül.(megszakítás nem védekezés). Nem kioktatni akarlak,hisz megvan így is a magad baja,de egy kisbaba élete nem játék. Amúgy meg teherbe lehet esni előváladéktól is,úgyhogy olyankor aztán tök mindegy hogy el ment vagy sem. Vigyázz magadra,vegyetek óvszert,vagy írass fel tabit. Remélem minden rendbe lesz
2009. aug. 22. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
ez lehet ez is meg az is!akkor van nekem sex után fehér folyásom mikor peteérésem van. Ha nincs akkor mindig átlátszó nyúlós a folyás, mert akkor csak síkosítót termel a hüvely. Szóval ha kb 14 nap körül vagy akkor szerintem nem ment el benned ha nem akkor igen lehet hogy elment.
2009. aug. 22. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Én 2-szer estem teherbe megszakitásos módszerrel, csak nekem nem volt baj!
2009. aug. 22. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

jó, ne oltsuk le teljesen...

de van az előttem íróknak is igaza bőven...de ezt leszámítva még ha nem is ment el benned, igenis az előváladéktól is teherbe lehet esni...amúgy ha azt mondta a párod h nem ment el, akkor sztem higgy neki.

2009. aug. 22. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
igazuk van az elottem szoloknak, valoszinuleg nem ment el, a nonek is igen bo valadek termelodik izgalom hatasara, de elovaladek tuti jott, evente 100 nobol 35 lesz igy terhes(pont most olvastam, mivel mi is igy "vedekezunk", viszont nekem van egy fiam, es ha jonne a teso, akkor se lenne semmi problema), inkabb szedj gyogyszert, vagy huzzon egy gumit a baratod, mert hidd el, abortuszra menni remalom!!!!!
2009. aug. 22. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem ment el benned, csak a lányoknak is lesz nedve az izgatott állapot következtében. Valamikor ez is több és kevesebb is lehet. Lehet hogy most több termelődött. Ne izgulj nem hiszem hogy terhes vagy. Csak legközelebb védekezzetek hatékonyabb módszerrel, mert a megszakításos szex is úgyonúgy terhességet tud eredményezni.
2009. aug. 22. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Megszakítás nem védekezés. Az ilyen felelőtlen libák megérdemelnének egy jó kis viszketést meg egy egész havi parát. Ha nem képesek védekezni akkor nem tudom minek szexelnek. Aztán meg mennek sorba abortuszra vagy szülnek 15 16 évesen. Tök mindegy az ilyen felelőtlen lányoknak az élete így is úgy is tönkre fog menni.
2009. aug. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!