Elmult a havim és rá 4 napjára elment bennem most teres leszek?
Mar miert lenne ra kicsit az esely?
Azt irta a kerdezo hogy a menzesz elmulasa utani 4.napon mentek el benne ketszer. EZ 5napos menzesznel is a 9.ciklusnap!!!! A sperma egy hetig is eletkepes maradhat, ez mar siman uti a kozepidot!
Sot, hogy jobbat mondjak. En mult honapban a ciklus 5.napjan szexeltem, es masnap emiatt korai peteeresem lett es teherbe estem, csak elveteltem....
Azt senki nem mondta, hogy terhes vagy, csak hogy lehetsz. Ezt ilyenkor még nem lehet tudni. Amúgy azért az az 1 hetes sperma életképesség elég túlzó. Általában 2-3 napot bírnak, a 7 nap már nagyon-nagyon határ!
És azért mondtam, hogy kicsi az esély, mert még normális esetben is csak kb. 30% az esélye, hogy sikerül a fogantatás,nemhogy 9. napon. Attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid, tehát mikor szokott lenni peteérésed, az pedig a következő menstruáció előtt kb. 14 nappal van. Pl. 30 napos ciklusnál a 16. napon van, 21 naposnál a 7.napon. Persze 1-2 nap csúszás lehet, ennyire azért nem pontos. :) Ez mondjuk rendszeres ciklusra vonatkozik. Neked mennyire rendszeres? Mikorra várod a következőt? Mert akkor visszaszámolsz 14 napot, és kb. akkor lesz peteérésed. De az is előfordulhat, hogy hamarabb lesz, mint ahogy a 2. válaszolónak. Szóval nem nagy rá az esély, de nem lehetetlen. Ha nagyon nem akarsz gyereket, védekezzetek rendesen, és akkor nincs ez az idegeskedés, meg találgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!