Elmult a havim és rá 4 napjára elment bennem most teres leszek?
Figyelt kérdés
nem védekeztűnk fontos (L19)2010. nov. 23. 22:35
11/19 A kérdező kommentje:
ugy volt hogy kihuzza elötte de nem tudta mert én kerültem fellre és nem éreztem semmit sem és ö se szolt csak utána hogy hupsz amugy általában 28-29 naponta megjön napra pontosan
2010. nov. 23. 23:57
12/19 anonim válasza:
Nah, ha ennyire pontos, akkor mondhatjuk azt, hogy 14-15 napon szokott lenni peteérésed, és most a 8. napodon vagy. Így szerintem kicsi az esélye. Amúgy mi az hogy nem szól csak mert te vagy felül? És 2-szer is? Ha ilyen megbízhatatlan, akkor inkább húzzatok gumit, vagy szedj tabit, amúgy sem teljesen megbízható módszer a megszakítás, nemhogy így...És ezt nem leszúrásból mondom, csak tanács, nehogy legközelebb rosszul időzítse a "nem szólást"...
13/19 A kérdező kommentje:
értem kössy szépen a választ amugy nem korombeli a srácc elöttem egy 8 éves kapcsolata volt és utána 1 évig senkije nem volt és igy 15-20 perc alatt elment gumival probáltuk nem jött össze azzal 2 orán át csináltuk és semmi egyikönknél sem ugy h azért nem csináltuk gumival a gyogyszert meg nem szedek mert rokonom szedet 2 évig és már 4 éve probálkoznak és nem jön össze a gyerek nekik
2010. nov. 24. 00:09
14/19 anonim válasza:
Elvileg elég nagy esélyed van rá, hogy terhes legyél. Ha benne vagy a 72 órában, akkor rohanj dokihoz esemény utániért.
15/19 anonim válasza:
Szia. Én is ilyen helyzetbe kerültem, csak mi még a 6. napon is igy csináltuk, Most várom a mikulást hogy hozzon nekem egy pozi tesztet XD :D
Megirod ha teszteltél ? 24/L
16/19 anonim válasza:
Azért az nem teljesen biztos, hogy azért nem jön ösze már 4 éve a gyerek, mert tabit szedett. Tény, hogy kicsit be tud kavarni, de ennyi idő alatt már rég rendbe kellett volna jönnie, ha másképp nem orvosi segítséggel. Én is 4 évig szedtem, és utána 2. hónapban terhes lettem. Úgyhogy próbáljatok meg valami biztonságosabb módszert találni, mert így nem lesz jó vége.
17/19 anonim válasza:
én a ciklus 9napján lettem terhes peddig nekem is 28-29naposak most valamiért mégis hamarabb volt ovum.ugy hogy simán lehet akár terhes is!!
18/19 anonim válasza:
Van aki a széltől is teherbe esik, van aki évek kemény próbálkozása ellenére sem. Ha volt egy spontán peteérésed, ami akár mikor lehet, akkor elég nagy a valószínűsége, ha nem akkor is van némi esély, de elég kevés. De van aki tudja, hogy pl a 14. napon érik meg a petéje, és akkor vannak együtt még sem lesz belőle semmi.
Lehet hogy terhes vagy lehet hogy nem. Erre mást nem lehet mondani.
19/19 A kérdező kommentje:
kössy a válaszokat megirom ha vettem tesztet és mi lett belöle elvileg a havimnak 13 án kéne egjönnie majd bizok benne hogy megfog
2010. nov. 24. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!