Az mit jelent, hogy "vaterás teszt"?
A vateras tesztek altalaban nagyon olcsok. Csak a tesztcsikt veszed meg, nincs hozza muanyag, dekorativ boritas. Es altalaban 10-20-30 db-ot arulnak egyben. Vagyis ugyanolyan, mint egy dm-es teszt, csak azon van muanyag boritas meg markajelzes, 1 db 400-500 ft, vateran meg 30 db kb 2500 ft.
Van ovuteszt es terhessegi teszt is a vateran:)
Én 15 terhességi és 10 ovu tesztet vettem 100 Ft darabja. Nekünk 2 hónap alatt jött össze a bébi. elhasználtam fele ovu tesztet ( nem ért sokat ) és majd 6 -8 terhességi tesztet. Tervezett baba ,elég korán néztem már mensi előtt :) tudom felesleges ,de mond ezt egy nőnek aki babát szeretne.
Aztán amikor halvány pozitív lett akkor még kettőt :D örömömben ,aztán 2 nap múlva is ,meg meg még két nap múlva -az már nagyon egyértelmű volt .
Ha veszek patikait ebből kb 3 db teszt jön ki ,és ha tesztelek egy negatívat,majd halvány pozitívat marad 1 hogy biztos legyek.
Szóval kell :D
Kedves utolsó!2 hónap alatt ennyi teszt???Nem bántásképpen,de ez azért nem általános/normális.Magam is édesanya vagyok és hidd el,nálam jobban senki nem akart babát...de soha nem jutott volna eszembe,hogy úgy "fogyasszam" a teszteket,mint más a cukrot.Én úgy gondolom,hogy ez már nem a normális kategória.
2 esetleg 3 teszt bőven elég,ha felmerül a terhesség gyanúja.Ha pozitív,így is-úgy is az lesz....ha meg nem, lehet húszasával is tesztelni,mind azt fogja mutatni.
Én meg azokat nem értem meg akik vesznek egyet ,majd itt sírnak hogy holnapig várniuk kell.
Már bocsánat de kinek mi köze hogy hányat használok ? Nem itt rinyálok. A fürdőszobában pisilgetek :)
Ebben a témakörben nincs olyan hogy normális vagy nem!Kinek hogy tetszik.Ha ezt nem tudod elfogadni az a nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!