Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 vagy 6 hetes terhes vagyok....

5 vagy 6 hetes terhes vagyok. Normális ha fájnak a melleim és egy kicsit a derekam? Megjön érzésem szokott lenni de az hamar el is múlik. Ugye nem jön meg?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem lehet megmondani:)

Nekem is ezek voltak a tüneteim, nekem nem jött meg. Én barnáztam is.

Tesztet csináltál?

2012. dec. 15. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek gyakori tünetek, még a megjön érzés is. El kell múlnia 1-2 héten belül ennek az érzésnek, a többi tovább tarthat. De pontosan nem lehet megmondani, hogy mi meddig tart, mert mindenkinél változó.
2012. dec. 15. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 5.-dik napja nem jött meg, és fájdolgál, ég az alhasam. Aztán egyszer csak elmúlik, majd egyszer csak újra érzem. Olyan megjön érzés szerű. Nekem nem csak a derekam fájdogál, hanem sugárzik felfelé a lapockáim irányába is és a combjaim felé is. A melleimet inkább csak érzem, viszont nagyon "nyálzok" . :-) Bocsi nem tudom máshogyan kifejezni ezt. Diszkomfort érzésem van, nem émelygés, valami enyhébb. Drukkolok hogy egyikünknek se jöjjön meg! :-)
2012. dec. 15. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!