Mindenképp hagyd ott a dokid, egyértelmű hogy tojik a fejedre..
Speckó intézménybe menj, meddődségi klinikára!!
Nevével ellentétben nem csak meddők járnak oda, mert akkor egy gyerek se születne onnan. Kivizsgálnak, lehet nagyon egyszerű a megoldás! Ne hagyd annyiban! Sok sikert!
2009. aug. 22. 13:25
12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok!
Köszönöm szépen a válaszokat, valóban hasznos volt mindegyik számomra.
Elmegyek a Flór Ferencbe, elmondok mindent, hátha van ott egy jó doki.
Ha nem küldd vizsgálatokra, akkor megyek tovább a Kaáliba.
Puszi mindenkinek!
2009. aug. 22. 14:49
13/18 anonim válasza:
Szerintem válts orvost.Nekem van már 2 kislányom az előző házasságomból,de a jelenlegi párommal már 2 éve probálkoztunk,hogy közös babánk legyen,de nekem is volt már sajnos nem egy korai vetélésem.Már magamat hibáztattam,hogy biztos időközbe valami bajom lett,sőt tudtam,hogy eléggé csunya méhszéjsebem is van amit már sajnos sima kezeléssel nem lehet rendbe hozni,csak plasztikai mütéttel,de akkor sajnos már nagy az esélye a vetélésnek.Legutobbi pozi tesztem során szintén elkezdtem vérezni a 6.héten és az ügyeleten kifogtam egy nagyon aranyos orvost,aki mindent őszintén kérdezett,megvizsgált és közölte,hogy velem minden rendbe van,de nagyon ajánl a páromnak egy ondó vizsgálatot,hisz előfordulhat,hogy azért vannak a vetélések mert nem megfelelő életképesek,igy 5-6 hetesen vagy felszivódik vagy elhal a tehesség. Ezt sak azért irtam le,hogy nem biztos,hogy veled van baj és egy egyszerü kezelés után meghozza a várt gyümölcsöt,de jobb lenne ha mind a ketten kivizsgálnátok magatokat,egy labor mindent megmond. Én most 9 hetes vagyok és nagyon boldog,semmi probláma. Sok sikert!!!
2009. aug. 23. 09:19
14/18 A kérdező kommentje:
A páromat már elküldtem saját magamtól egy magánlaborba, ahol kiderült, hogy vele minden oké...
2009. aug. 23. 09:39
15/18 anonim válasza:
szerintem menj a kaáliba ne késlegedj tovább. úgy értelmeztem most is terhes vagy szóval minél előbb menj valahová nehogy baj legyen. most mennyi idős?
2009. aug. 23. 12:35
16/18 A kérdező kommentje:
Most 4hét, 4 naposan "rekedt meg".Kedden megyek ellenőrző UH-ra.
Gondolod a Kaáli a megoldás?
Azt mondták, HSG majd inszemináció. Ugyanazokat a gyógyikat kapnám, mint most.
A vetéléssel nem akar foglalkozni senki. :(
2009. aug. 23. 14:34
17/18 anonim válasza:
Szia, én a BMC-be járok, ott vannak olyan lányok, akik hasonló gonddal küzdenek. Minek kéne inszem??? Hogy az is elmenjen? Bocsi, nem bántani akarlak vele, de nem az a baj, hogy nem tudsz teherbe esni. Keressék meg mi az oka annak, hogy ilyen szörnyűség történik! Minden jót Neked!
2009. aug. 23. 18:31
18/18 anonim válasza:
Én csak a saját példámat tudom leirni.Hosszu honapok és sorozatos vetélés után ami olyan 4-5-6 hetes következett be, kivizsgáltattuk magunkat és mindent rendbe találtak nálunk. Elkezdtem szedni immunerősitő gyogyszert amibe komplettan benne van minden szükséges vitamin és mellé magne B6-ot is(ez erősiti a méhfalát) másfél honapra rá ismét terhes lettem. Már előre féltem,hogy megint elfogjuk vesziteni,de örömmel közlöm tul vagyunk a kritikus időszakon,ma vagyunk 11 hetesek és minden rendbe. Lehet,hogy ez csak szerencse,de én akkor annyira biztam magamba,hogy mégis sikerült. Nem kell feltétlen káliba rohangálni,hisz ahogy az egyik válaszoló is irta nem a teherbe eséssel van problémád hanem valamitől nem marad meg .Egy labor vizsgálat esetleg jó lenne és bizz magadba!!! Sok sikert és szivből kivánom,hogy minden a legnagyobb rendbe legyen!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!