Már az 5-ik alkalom, hogy teherbe esem, és nem marad meg a baba! Miért nem csinál semmit a dokim?
Menjek inkább közkórházba, és ott fogadjak egy dokit, hogy vizsgáljon ki?
Kistarcsai kórházban tud valaki jó szakembert?
Kapok Bromocriptint, Utrogestant, és mégsem marad meg! 5 hetesen mindig elvetélek!!!!!!
Voltam kineziológusnál, és jelenleg is foglalkozik velem egy barátom, aki energetikailag "segít".
Már mindent megpróbáltam, de nehéz tartanom magam...
Őszintén sajnálom... :( Én a helyedben kikérném egy másik doki véleményét is!!! Nekem "csak" egy babám nem maradt meg, de az is összetört lelkileg, bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna velem 5 (!) után... Tényleg egy alapos kivizsgálás kéne neked, hogy meg tudják mondani mi a baj. Keress fel másik orvost, azzal veszteni nem vesztesz semmit és talán tud mást is, mint egy halom gyógyszert kiírni.
Szívből kívánok neked kitartást, erőt és nagyon sok szerencsét, hogy mielőbb anyuka lehess!!!!
Gondoltam leírok két példát, hátha segít egy pici reményt adni. Az első hölggyel személyesen beszélgettem a kórházba vetélésem után, ő épp császározás előtt állt és elmesélte, hogy 11 évig élt együtt 1. párjával mikor minden orvos azt mondta neki,hogy nem lehet gyereke. Második gyerekének adott életet pár nappal később.
A másik személyt nem ismerem személyesen, de ők 2 év próbálkozás után kezdték azt a kálváriát amin ti is keresztül mentek. Az ötödik beültetés után is negatív lett a tesztje. Fel is adták. El akarták felejteni az egészet amire már majdnem a kapcsolatuk ráment. Visszatértek a barátokhoz, nem aggódtak többet ha meg akartak inni 1-1 pohár alkoholt, más értelmet adtak az életüknek. Aztán egyszer csak kb. 2 év után teljesen váratlanul összejött a baba.
Az én aprócska példám csak annyiban vonatkozik ide, hogy mikor lemondtunk arról, hogy nekünk természetes úton lehet (3 év után) és elkezdődtek a kivizsgálások a Kaáliban, nekünk akkor jött össze. Még ha nem is maradt velünk 4 hónapnál tovább, legalább tudom, hogy sikerülhet.
Sok sikert nektek is, előbb-utóbb összejön. Ahogy egy természetgyógyász ismerősöm mondaná: annak a nőnek akinek méhe van, tud gyereket szülni.
Nem vagyok orvos, de a sorozatos vetélésnek lehet véralvadási probléma is az oka. Ha kevesebb a trombocita, akkor egyszerűen kilökődik a baba. Sógornőmnek 3 vetélése volt, mind ugyan abban az időben.
Továbbá javaslom egy meddőségi szakember felkeresését, hiszen a sorozatos vetélésekkel már ők foglalkoznak. Sőt, ami még elképzelhető, hogy van valami genetikai eltérés, ami miatt a természet úgy dönt, jobb a babának úgy. Nagyon sajnálom, amin keresztül mentél/mész, nem is tudom, hogy tundám feldolgozni. Én még soha nem estem teherbe, az is nagyon megvisel... Minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!