Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már az 5-ik alkalom, hogy...

Már az 5-ik alkalom, hogy teherbe esem, és nem marad meg a baba! Miért nem csinál semmit a dokim?

Figyelt kérdés

Menjek inkább közkórházba, és ott fogadjak egy dokit, hogy vizsgáljon ki?

Kistarcsai kórházban tud valaki jó szakembert?

Kapok Bromocriptint, Utrogestant, és mégsem marad meg! 5 hetesen mindig elvetélek!!!!!!

2009. aug. 22. 09:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Uhh... Ez nagyon rossz lehet. Nagyon sajnálom. :( A nődokim szerint, sokszor lelki ok (félelmek, stressz...) vannak a vetélések mögött, illetve a meddőség mögött. Ő, ha valamelyik páciense így jár (szokásos vizsgálatokon túl) kineziológushoz irányítja a páciensét, aki a vetélésből eredő félelmeket oldani tudja. Az 5 vetélés rengeteg, és biztos kemény lehet ezt átélni. Szerintem nézz olyan orvost, aki a lelkeddel is foglalkozik, és nem csak a bogyókat tömi beléd. Sajnos Bp.-i vagyok, így szakorvost ott nem ismerek. Kitartás! Ne add fel!
2009. aug. 22. 09:31
 2/18 A kérdező kommentje:

Voltam kineziológusnál, és jelenleg is foglalkozik velem egy barátom, aki energetikailag "segít".

Már mindent megpróbáltam, de nehéz tartanom magam...

2009. aug. 22. 09:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben másik orvost keresnék.Vizsgáltasd ki magad,lehet hormonális probléma amit gyorsan rendbe lehet hozni.Sok sikert!
2009. aug. 22. 09:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Háát, el hiszem, nehéz lehet átvészelni. Orvosváltást azért mindenképp javaslom, meg persze hormonvizsgálatot, mert vsz a begyazódás körül lehet a probléma. Talán egy genetikai tanácsadásra is elmennék. Nekem is volt egy korai vetélésem, sajnos. Akkor párommal elmentünk egyet nyaralni, kikapcsolni, 2 hónap szünetet tartottunk, jártam kineziológushoz, ott hagytam a munkahelyemet (igazán stresszes meló volt), csináltam egy méregtelenítő kúrát is. Jobban érzem magam a bőrömben, és bízom abban, hogy most összejön, és meg is marad. Csak pozitívan!!!
2009. aug. 22. 09:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén sajnálom... :( Én a helyedben kikérném egy másik doki véleményét is!!! Nekem "csak" egy babám nem maradt meg, de az is összetört lelkileg, bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna velem 5 (!) után... Tényleg egy alapos kivizsgálás kéne neked, hogy meg tudják mondani mi a baj. Keress fel másik orvost, azzal veszteni nem vesztesz semmit és talán tud mást is, mint egy halom gyógyszert kiírni.

Szívből kívánok neked kitartást, erőt és nagyon sok szerencsét, hogy mielőbb anyuka lehess!!!!

2009. aug. 22. 10:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam leírok két példát, hátha segít egy pici reményt adni. Az első hölggyel személyesen beszélgettem a kórházba vetélésem után, ő épp császározás előtt állt és elmesélte, hogy 11 évig élt együtt 1. párjával mikor minden orvos azt mondta neki,hogy nem lehet gyereke. Második gyerekének adott életet pár nappal később.

A másik személyt nem ismerem személyesen, de ők 2 év próbálkozás után kezdték azt a kálváriát amin ti is keresztül mentek. Az ötödik beültetés után is negatív lett a tesztje. Fel is adták. El akarták felejteni az egészet amire már majdnem a kapcsolatuk ráment. Visszatértek a barátokhoz, nem aggódtak többet ha meg akartak inni 1-1 pohár alkoholt, más értelmet adtak az életüknek. Aztán egyszer csak kb. 2 év után teljesen váratlanul összejött a baba.

Az én aprócska példám csak annyiban vonatkozik ide, hogy mikor lemondtunk arról, hogy nekünk természetes úton lehet (3 év után) és elkezdődtek a kivizsgálások a Kaáliban, nekünk akkor jött össze. Még ha nem is maradt velünk 4 hónapnál tovább, legalább tudom, hogy sikerülhet.

Sok sikert nektek is, előbb-utóbb összejön. Ahogy egy természetgyógyász ismerősöm mondaná: annak a nőnek akinek méhe van, tud gyereket szülni.

2009. aug. 22. 10:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj szerintem nőgyógyászhoz (csak úgy simán az sztk-ba)és ha jó orvos elküld egy hormonvizsgálatra ahogy engem is(bár nekem nem volt vetélésem)de ott derült ki a pajzsmirigyproblémám és nem volt tünetem!mert ettől lehet!Tehát ne fizess senkinek!Nem éri meg!Lehet,hogy egy sima ingyenes nőgyógyász észre veszi azt,amit a sok lüke a pénz szagától sajnos nem!
2009. aug. 22. 11:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Addig menj dokikhoz míg nem segit valaki. válts dokit főleg hogy nem csinál semmit!!!!!!!!!Méh tükrözésed volt már?Mert lehet hogy nem jó alakú a méhed és ha rossz helyen tapad meg akkor nem tud tovább fejlődni, vagy hormonprobléma és nem kap megfelelő tápanyagot , vagy méhnyálka hártya nem elég vastag,mert elég fiatalon megy el.
2009. aug. 22. 12:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok orvos, de a sorozatos vetélésnek lehet véralvadási probléma is az oka. Ha kevesebb a trombocita, akkor egyszerűen kilökődik a baba. Sógornőmnek 3 vetélése volt, mind ugyan abban az időben.

Továbbá javaslom egy meddőségi szakember felkeresését, hiszen a sorozatos vetélésekkel már ők foglalkoznak. Sőt, ami még elképzelhető, hogy van valami genetikai eltérés, ami miatt a természet úgy dönt, jobb a babának úgy. Nagyon sajnálom, amin keresztül mentél/mész, nem is tudom, hogy tundám feldolgozni. Én még soha nem estem teherbe, az is nagyon megvisel... Minden jót Neked!

2009. aug. 22. 12:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
10:36-os vagyok. Még annyit fűznék hozzá, hogy vetélésem óta derült ki,hogy lisztérzékeny vagyok egy véletlen folytán. Semmi különös tünetem nem volt, néha puffadtam max. A lényeg, hogy sajnos ez is okozhat vetélést és nálam valószínűleg szerepet játszott, mivel ilyenkor ellenanyagot termel a szervezet ha jól értelmeztem. Ezenkívül én is a hormonvizsgálatot próbáltam kiharcolni a nőgyógyászomnál, aki hallani sem akar arról sem, hogy policisztás a petefészkem (bizonyára vak) ezért visszamegyek a Kaáliba ahol ki voltam már írva vérvételre csak "közbejött" a baba. Nálam is vannak hormonproblémák, pajzsmiriggyel is gond lehet mint kiderült az okozza sokszor a szapora szívdobogást ami gyakrabban fordult elő mikor 1. számú nőgyógyászom jódot írt fel a 12. hét után így ez is rontott a helyzeten mint utólag kiderült (mellesleg a baba a kombinált szerint is egészséges volt). Szóval mindenképp hasznos lenne a vérvétel és igaza van a hölgynek előttem, próbáld meg az sztk-ban. Sok sikert!
2009. aug. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!