A terhességi tesztek tényleg ennyire megbízhatatlanok?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt halvány pozitív,tegnap negatív ma megint halvány pozitív.hogy lehetséges ez?ugyanolyan fajta teszt.one step2012. dec. 13. 09:01
12/20 anonim válasza:
Kedves kérdező én is pont így jártam:)Meguntam a hülye vékony csíkokat ezen a teszten és vettem sima 400 ft-os dm-es tesztet ami nem is 10-es hanem sokkal erősebb és az egyértelmű pozi lett!Persze vettem digitálisat is de azzal még várok pár napot:)
Gratulálok!:)
13/20 A kérdező kommentje:
neked is ezek a fajta tesztjeid voltak?.én komolyan nem tudom mit gondoljak.pozi-nega-pozi,teljesen összezavarodtam,ha az ember pénzt ad valamire akkor az miért nem lehet egyértelmű?!
2012. dec. 13. 10:48
15/20 anonim válasza:
ezek hát..netről rendeltem én is de soha többet!:)inkább veszek drágábbat ami egyértelmű:)
16/20 anonim válasza:
Huh, 2,5 honappal szules utan, jo batrak vagytok :) Bar most en is ugy vagyok vele, barcsak mi is azota probalkoznank, na mindegy.
Szoval, szerintem hagyd a tesztekkel valo szorakozast, a doki biztosabbat tudna mondani, vagy legabbi elkuldene verbol kimutathato vizsgalatra, szerintem meg aznap meglenne az eredmeny, nem kellene azon agyalni, hogy pozi vagy nega.
Jujj de izgi, mindenkeppen ird meg mi a helyzet! Akkor ugye lehet drukkolni? :)
17/20 A kérdező kommentje:
ha az orvos megerősít akkor igen:)
2012. dec. 13. 12:17
19/20 A kérdező kommentje:
aranyos vagy hogy érdeklődsz,ma nem fogok,majd csak reggel.ma hoz a párom haza tesztet.
2012. dec. 14. 10:39
20/20 anonim válasza:
Szia! Tudom, 10 éves kérdés… de mi lett belőle? Pont így vagyok, 3 hónapos kislányom mellett reggeli hányinger (még nem teszteltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!