Le kell borotvalni az intim reszt ha megyek noi orvoshoz vizsgalatra?
Figyelt kérdés
furan erzem magam akkor is ha teljesen csupasz,de akkor is ha szoros.ha szorosre hagynam de epp hogy szoros de nem csupasz??nem gondolja azt ha szoros hogy igenytelen vagyok?2012. dec. 12. 22:49
1/4 anonim válasza:
Dehogy!
hidd el egy büdös és igénytelen nuni jobban zavarja mint a szőr.:)
2/4 anonim válasza:
Nem szőrzet miatt lesz valaki igénytelen. Én például nem borotválom le, és igényes nőnek tartom magam.
Fel kéne már fogni, hogy nem hiába van intim szőrzetünk. Ha valaki totál szőrős még nem igénytelen.
Csak megjegyzem a csupasz seggű is lehet igénytelen ha nem mossa meg minden nap a nemi szervét..
Az orvost meg messze nem érdekli hogy te totál csupaszon vagy bokáig szőrösen mész a vizsgálatra.
3/4 anonim válasza:
Én már csak bikini vonalban húzom le, ha megyek dokihoz.
4/4 anonim válasza:
Én nem gondolnám, hogy baj lenne az, hogy szoros. Nem hiszem, hogy egy nőgyógyászt érdekelne, hogy szoros, vagy tág.
A fanszőrzetet nem muszáj leborotválni, elég, ha megigazítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!