Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetek így?

Teherbe eshetek így?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a 15.-napom.PÉ-m is kb.:tegnap-tegnap előtt lehetett,mert éreztem a hasam-derekam fájdogál ilyenkor.Folyásom is több volt.

Tegnap este Pharmatex kúppal voltam együtt a párommal, ami eleve olvadt volt,szinte úgy kellett "felkenni":(Mással nem védekeztünk,és belém ment.

Lehetek így terhes, vagy véd a kúp attól,hogy nem egyben került a helyére?

2009. aug. 21. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megvéd a kúp,szerintem nem vagy az.
2009. aug. 21. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Még mindíg vehetsz be 72 órás tabit, ha az megnyugtat. Akkor tuti nem leszel terhes. Én azonban nem tenném, mert tudjuk a mellékhatásait. Úgy gondolom a kúp megvédett, még ha szét is folyt, szóval én nem adnék túl sok esélyt a babára.

21L

2009. aug. 21. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nem ijesztgetni szeretnélek, de barátnőm elsőre teherbe esett a kúptól, pedig normálisan alkalmazták. De ez is emberfüggő. Én nem nagyon bíznék benne, de a te dolgod.

Nem ismerem annyira az ilyen kúpokat. Én az óvszerben 1000x jobban bízok.

A helyedben lehet hogy vennék be 72 órás tablettát. De jobb lenne először egy nőgyógyászt felkeresni. Ő többet tud segíteni.

2009. aug. 21. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A kúpnak elég magas a terhességi indexe. Az orvosoknak lassan külön szakkifejezése van az így fogant babákra: pharmatex-bébi. Azt hiszem, ez sokat elmond. A kúp csak kiegészítő védekezésnek jó, pl gumi mellé arra az esetre, ha kilyukadna.

Ha nem szeretnétek babát, akkor keressetek más fogamzásgátló módszert.

2009. aug. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!